Blotenvoetenpaden

Blootsvoets banjeren

Het is nog gezond ook

Van die dingen die je als kind deed, maar die voor een volwassene not done zijn: buiten lopen op blote voeten. Barrevoets, ongeschoeid, noem maar op. Op het blotevoetenpad word je er niet meer op aangekeken. Daar banjert iedereen namelijk zonder schoeisel door de natuur. De paden leiden je over hout, stenen, boomsnippers, gras, mos en door het water. Het kost (bijna) niets en het is nog gezond ook. Blootsvoets lopen schijnt een goede werking te hebben op je bloedsomloop en bloeddruk.

Waar

Op verschillende plekken in Nederland

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Fleur fleurt je op

Er zijn ruim 3.500 bloemenwinkels in Nederland. Natuurlijk is niet één hetzelfde, maar Opfleuren is wel heel bijzonder.

Hoe overleef je de winter?

Sneeuw, regen, hagel en wind. Het is zover, de winter is daar. We geven toe, als het aan ons gelegen had dan sloegen we hem dit jaar gewoon over. Maar helaas, de tijd is daar en dus wordt het bikkelen om de kou te trotseren. Heb jij even mazzel! Wij hebben namelijk de leukste wintersurvival tips op een rijtje gezet.

Liefde voor lekkere yoghurt

Ga helemaal los in de wereld van yoghurt bij Yoghurt Barn. Van frozen yoghurt tot geitenyoghurt met de lekkerste toppings, het is loei lekker smullen geblazen!

Workshop curling

We geven toe dat curling er altijd een beetje dubieus uitziet, maar het is wel bijzonder leuk om te doen.