Little Green Dress

Lang leve je miskoop

Geven en nemen

Het schijnt genetisch bepaald te zijn dat je als vrouw, ok, ook als modebewuste man, per jaar minstens tien kilo kleren verzameld. Van elk item weet je ongetwijfeld nog precies hoe bevredigend het was toen je het bij de kassa afrekende. Maar tenzij je het leuk vindt om jezelf twee keer per dag te verkleden, is de kans groot dat veel kleding in je kast belandt, om er nooit meer uit te komen. Not goed!

Daarom: neem je kledingberg mee naar een ruilfeest van Little Green Dress. Hier vind je geheid iets leuks en maak je anderen blij met jouw toffe, maar overbodige items. En we hebben het net even voorgelegd aan je portemonnee, die vindt dit ook een goed plan. Veel plezier!

Contactgegevens

Kijk voor de eerstvolgende
Little Green Dress op de website

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Culinaire Pinterest Top 3

Voor een beetje culinaire inspiratie kun je een kookboek openslaan, maar je kunt ook online je hongerige hart ophalen. Op Pinterest hebben zich een aantal inspirerende, actieve culibloggers verzameld waaronder… onze eigen Monique!

Do it yourself... online

Wil je lekker fröbelen, zonder er voor de deur uit te hoeven? Gewoon, achter je trouwe laptop? Online kun je de leukste producten customizen.

Interieurstyling voor dummies

Wonderlijk eigenlijk hoeveel interieurs van mensen op elkaar lijken. Dat is helemaal niet nodig. Volgens Louise schuilt er in iedereen een interieurtalentje. 

Op wie ben jij verliefd?

Spannend! Stiekem anonieme briefjes schrijven naar iemand die je leuk vindt. Maar als je dat niet durft op een écht briefje, doe ’t dan lekker online op liefdesbiecht.nl.