Afbeelding

Op een onbewoond ei-hei-hei-land Gewoon in Nederland hoor.

Droom jij al sinds Kinderen voor Kinderen van een nachtje op een onbewoond eiland? Je droom laten uitkomen is makkelijker dan je denkt, want hier in Nederland hebben we gewoon zo’n eiland!

Op eiland De Kluut, midden in het Veluwemeer, woont namelijk geen kip. Wel is er een tentenkamp waar je een (lang) weekend of week kunt overnachten. Natuur, rust, tjilpende vogeltjes en een gezellig kampement met tipi’s, yurts en tenten. Perfect plekje voor een boel romantiek, als je het ons vraagt. Je kunt er (óók heel romantisch) zelf naartoe varen, maar anders wil de veerboot je er met alle liefde droppen.

De tenten zijn voorzien van alle gemakken, zoals bedden, een picknicktafel en een kookstel. Je hoeft dus niet met kampeerspullen te sjouwen, hoera! Aan romantische taferelen trouwens geen gebrek: bekijk een prachtige zonsondergang, maak een liefdevolle slentertocht langs het water of ga samen sterren kijken. Ben je klaar met romantisch doen, dan kun je ook lekker gaan loungen bij de gemeenschappelijke Indianentipi.