Meer weten over Roberto?Meer weten?

TIP 1

De toegevoegde waarde van ijs
De toegevoegde waarde van ijs

Zes keer per jaar wordt in Zindering, het restaurant in Stadsschouwburg Utrecht, een avondvullend programma over eten geor...

TIP 2

Dromen over ijs
Dromen over ijs

Ga er maar aan staan: elke week een nieuwe ijssmaak verzinnen, maken en proeven. En dan hebben we het niet over ‘sim...

TIP 3

IJskoud de lekkerste
IJskoud de lekkerste

Roberto Gelato maakt al jaren ijs en een beetje experimenteren schuwt hij daarbij niet. Hij weet dus precies wat scoort. W...

TIP 4

Roberto’s ijsrecept
Roberto’s ijsrecept

Het ijs van Roberto wordt alom geprezen. Dus als hij je een recept geeft, weet je dat het wel snor zit. Gelukkig is hij de...

TIP 5

Waar eet je het lekkerste ijs?
Waar eet je het lekkerste ijs?

Het beste ijs vind je in Italië, dat is inmiddels geen geheim meer. En laat Roberto nou ook Italiaanse roots hebben. ...

TIP 6

Zelf lekker ijs maken doe je zo
Zelf lekker ijs maken doe je zo

Ben je zó geïnspireerd geraakt door Roberto, dat je meteen thuis zelf aan de slag wil gaan? Goed bezig! Lees v...