1001 nachtjes slapen

dat wil je bij hotel Badhu

De oogjes toe op Arabische wijze

Slapen in een voormalig badhuis doe je bij Badhu in Utrecht. Een klein en romantisch hotel met acht tweepersoonskamers, stuk voor stuk ingericht met een flinke Arabische touch.

Elke kamer heeft zijn eigen kleur, uitzicht op een groen park en natúúrlijk een bad (je moet toch een beetje de historie in ere houden). ’s Morgens begin je de dag met een lekker Arabisch ontbijt en daarna ben je klaar voor een wandelingetje van 20 minuten naar het centrum van Utrecht. Kon je hier maar duizend-en-een-nachtje slapen…

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Liefs uit Utrecht

Dat Utrecht romantisch is komt misschien wel door de gracht die door de binnenstad heen kronkelt. Maar er is meer aan romantiek te vinden dan alleen de grachten... 

Een heerlijk biertje

Hayo heeft veel plekjes waar hij graag naartoe gaat. Van restaurantjes tot kroegjes. Maar waar ga je dan het liefst heen? Hayo vindt het leuk om zich te laten verrassen door niet alledaags eten met een lekker biertje erbij!

Overnachten in een houten iglo

Weekendje Berlijn

Ach du, Berlin. Met je rauwe randje. Met je underground feesten, vervallen pretparken en eigenzinnige locals.