Nét papa, en nu?

Het leven van een kersverse vader

Poe, dat is eventjes anders!

Als ‘gloednieuwe’ papa kunt je wel zeggen dat het leven van Leuk Mens Mitchell een ietwat andere vorm gekregen heeft. Inclusief gezin, een boel verantwoordelijkheden en een knus familiehuis. Spannend en leuk is dat zeker, maar hoe ziet het leven van Mitchell er op dit moment uit? Daar zijn wij wel benieuwd naar!

“Ik denk dat de geboorte van onze zoon sowieso al zal zorgen voor een totaal nieuwe impuls in onze levens. Ik kan niet wachten op die kleine dingetjes: samen als een gezinnetje op pad gaan, lachen wanneer hij z’n eten door de kamer smijt, met z’n drietjes gekke foto’s maken… dat soort dingen. Ik denk dat ik nog het meeste zal genieten om onze ouders, familie en vrienden bij ons gezinnetje te betrekken. Later dit jaar gaan wij op vakantie met de familie van mijn vriendin en dan hebben wij voor het eerst een baby’tje mee. Dat lijkt mij bij voorbaat al iets dat ik nooit meer zal vergeten.”

Time for two
“Maar ik denk wel dat het belangrijk is om vooral ook met z’n tweeën dingen te blijven doen. Wij hebben gelukkig geweldige familie en vrienden om ons heen die met alle liefde op onze kleine willen passen. Ik kijk ernaar uit om mijn vriendin te gaan verrassen. Ik zie het al helemaal voor me dat wij met z’n drieën in de auto stappen om gezellig op pad te gaan. Maar dan droppen wij die kleine bij mijn ouders en rijden wij met z’n tweeën door voor een romantisch verrassingsetentje.”

Lees hier de andere Leuke tips van Mitchell.  

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Overnachten in een schuilkerkje

In een steegje achter het Rembrandtplein in Amsterdam staat een eeuwenoud schuilkerkje dat in de 18de eeuw werd gebruikt om in het geniep het rooms katholieke geloof te kunnen belijden. 

Krijg je kindje aan het water

De supermarkt loopt over van de knalzoete sapjes in knalroze pakjes en de televisie zendt overwegend kekke cola-commercials uit. En da’s best lekker soms, cola, maar niet altijd heel gezond. Bovendien is een glaasje water veel liever voor het milieu. Hoe krijg je als ouder je kindje aan het water? Tetsuro geeft raad.

Kussen in het Concertgebouw

Indringende zweetlucht, ferm geduw en een glas bier op je hoofd. Leuk is een concertbezoek vaak wel, maar romantisch? 

Voor kleffe stelletjes en goede vrinden

Iets te vieren, gewoon zomaar heel erg verliefd of simpelweg op zoek naar een ultiem relaxte slaapplek?