Nét papa, en nu?

Het leven van een kersverse vader

Poe, dat is eventjes anders!

Als ‘gloednieuwe’ papa kunt je wel zeggen dat het leven van Leuk Mens Mitchell een ietwat andere vorm gekregen heeft. Inclusief gezin, een boel verantwoordelijkheden en een knus familiehuis. Spannend en leuk is dat zeker, maar hoe ziet het leven van Mitchell er op dit moment uit? Daar zijn wij wel benieuwd naar!

“Ik denk dat de geboorte van onze zoon sowieso al zal zorgen voor een totaal nieuwe impuls in onze levens. Ik kan niet wachten op die kleine dingetjes: samen als een gezinnetje op pad gaan, lachen wanneer hij z’n eten door de kamer smijt, met z’n drietjes gekke foto’s maken… dat soort dingen. Ik denk dat ik nog het meeste zal genieten om onze ouders, familie en vrienden bij ons gezinnetje te betrekken. Later dit jaar gaan wij op vakantie met de familie van mijn vriendin en dan hebben wij voor het eerst een baby’tje mee. Dat lijkt mij bij voorbaat al iets dat ik nooit meer zal vergeten.”

Time for two
“Maar ik denk wel dat het belangrijk is om vooral ook met z’n tweeën dingen te blijven doen. Wij hebben gelukkig geweldige familie en vrienden om ons heen die met alle liefde op onze kleine willen passen. Ik kijk ernaar uit om mijn vriendin te gaan verrassen. Ik zie het al helemaal voor me dat wij met z’n drieën in de auto stappen om gezellig op pad te gaan. Maar dan droppen wij die kleine bij mijn ouders en rijden wij met z’n tweeën door voor een romantisch verrassingsetentje.”

Lees hier de andere Leuke tips van Mitchell.  

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Een lesje muzieksmaak

Met twee ouders gegrond in de muziek ligt een lesje muzieksmaak voor de hand. Toch is bij Leuk Mens Phil niets minder waar, alhoewel hij het stiekem toch wel erg leuk zou vinden samen met zijn kleine Jet mooie plaatjes te gaan luisteren.

Billenbroodjes als ontbijt

Wat eet een foodblogger ‘s morgens? We kunnen dit vast verklappen: de waarheid is confronterend.

Zweedse lekkernijen onder de Dom

Bij Carla’s Conditorie onder de Utrechtse Dom eet je Smörgas en Kanelbullars tijdens je Fika, een Zweedse koffiepauze. Hoe je dit allemaal uitspreekt? Geen idee, maar lekker is het wel!

Remy's lievelingsvermaak

Met Festina werkt Remy samen met grote festivals als PITCH en Oerol en evenementen als de Museumnacht. In zijn vrije tijd kiest hij toch liever voor kleinere gezelschappen.