Mysterieus diner

Locatie onbekend

Menu onbekend

Houd jij wel van wat culinair avontuur? De mensen van Mystery Dinner ook. Reserveer een tafeltje en je weet zeker dat je een geweldige avond uit in je agenda kunt zetten. Maar waar het is en wat je eten krijgt? Dat is geheim en hoor je pas 24 uur van tevoren.

Of je nou met z’n tweetjes of met tweehonderd mensen wilt komen eten; Jeroen, Lynn en Laura van Mystery Dinner draaien hun koksmes niet voor om voor een vijfgangendiner met pure ingrediënten in het bos, op het strand, in een verlaten loods of totaal ergens anders. Lekker eten met de mensen van wie je houdt op een verrassende locatie: we like.

Je reserveert zo'n heerlijk avondje culinair avontuur hier

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Wonen in een museum

Kunst is natuurlijk mooi en leuk om naar te kijken, maar… je kunt er ook gewoon in gaan wonen! Zoiets moeten Jannie Tonnis de Graaf en haar man Job Kuiper hebben gedacht.

Maak je eigen hoed

Zit je je ook altijd te verlekkeren aan de hoedjesparade tijdens Prinsjesdag, maak dan eens je eigen hoofddeksel onder begeleiding van een deskundige. 

Geef eens een geitje de fles

Voor Amsterdammers is het allang bekend: wil je iets leuks doen met je kinderen dan ga je naar de geitenboerderij in het Amsterdamse Bos.

Jazzclub BIRD

Trendy nachtclubs in hippe steden als New York, Londen en Berlijn waren dé bron van inspiratie voor jazzclub BIRD in Rotterdam.