Mysterieus diner

Locatie onbekend

Menu onbekend

Houd jij wel van wat culinair avontuur? De mensen van Mystery Dinner ook. Reserveer een tafeltje en je weet zeker dat je een geweldige avond uit in je agenda kunt zetten. Maar waar het is en wat je eten krijgt? Dat is geheim en hoor je pas 24 uur van tevoren.

Of je nou met z’n tweetjes of met tweehonderd mensen wilt komen eten; Jeroen, Lynn en Laura van Mystery Dinner draaien hun koksmes niet voor om voor een vijfgangendiner met pure ingrediënten in het bos, op het strand, in een verlaten loods of totaal ergens anders. Lekker eten met de mensen van wie je houdt op een verrassende locatie: we like.

Je reserveert zo'n heerlijk avondje culinair avontuur hier

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Elvis Museum

Ons landje is net een koning rijker. Leuk, maar laten we wel wezen. Er is maar één echte king, en dat is the one and only Elvis!

Airbnb voor campers

Hartstikke leuk als je een camper, caravan of vouwwagen bezit, maar daar ben je natuurlijk niet 52 weken per jaar mee op pad. ‘Daar moeten we iets mee doen !’ dachten de oprichters van Camptoo en van Goboony. 

De eerste date

We vroegen Marlous naar haar ergste date ooit, hoe is die verlopen? En wat moet je juist wél doen om een date te laten slagen?

De Leukste kerst van Rena

"Als ik de aankondiging van Home Alone zie moet ik altijd weer lachen: 'Keviiiiiiiiiiin!'”