Mysterieus diner

Locatie onbekend

Menu onbekend

Houd jij wel van wat culinair avontuur? De mensen van Mystery Dinner ook. Reserveer een tafeltje en je weet zeker dat je een geweldige avond uit in je agenda kunt zetten. Maar waar het is en wat je eten krijgt? Dat is geheim en hoor je pas 24 uur van tevoren.

Of je nou met z’n tweetjes of met tweehonderd mensen wilt komen eten; Jeroen, Lynn en Laura van Mystery Dinner draaien hun koksmes niet voor om voor een vijfgangendiner met pure ingrediënten in het bos, op het strand, in een verlaten loods of totaal ergens anders. Lekker eten met de mensen van wie je houdt op een verrassende locatie: we like.

Je reserveert zo'n heerlijk avondje culinair avontuur hier

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De favo beautyblogs van een beautyblogger

Inspiratie. Je kunt er nooit genoeg van krijgen. Aranka ook niet. Daarom volgt ze een paar leuke blogs om up-to-date te blijven.

Heerlijk houtskoolrestaurant

Als topkok heeft Peter over de hele wereld op de meest bijzondere plekken de lekkerste gerechten voorgeschoteld gekregen. Dit restaurant bezorgde hem een van de meest indrukwekkende ervaringen. 

Eten in Keldergangen

Eten in 14de eeuwse keldergangen langs de Utrechtse Oudegracht. Luister tijdens het eten naar een lokale dichter en geniet van muziek op een honderd jaar oude concertvleugel.

De beste cadeautjes

Als medeoprichter van speelgoedimperium Imaginarium weet Leuk Mens Niels alles van Leuke cadeautjes. Maar welke zijn nu het allerleukst?