Mysterieus diner

Locatie onbekend

Menu onbekend

Houd jij wel van wat culinair avontuur? De mensen van Mystery Dinner ook. Reserveer een tafeltje en je weet zeker dat je een geweldige avond uit in je agenda kunt zetten. Maar waar het is en wat je eten krijgt? Dat is geheim en hoor je pas 24 uur van tevoren.

Of je nou met z’n tweetjes of met tweehonderd mensen wilt komen eten; Jeroen, Lynn en Laura van Mystery Dinner draaien hun koksmes niet voor om voor een vijfgangendiner met pure ingrediënten in het bos, op het strand, in een verlaten loods of totaal ergens anders. Lekker eten met de mensen van wie je houdt op een verrassende locatie: we like.

Je reserveert zo'n heerlijk avondje culinair avontuur hier

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De Leukste dag van Christel

Iedereen heeft een ‘Leukste Dag’. Christel weet precies hoe ze haar dag zou invullen als ze al het geld en alle tijd van de wereld zou hebben. Lekker wakker worden van natuurgeluiden en genieten van kaas met een heerlijk glas wijn. 

Blijven drijven

Het staat bovenaan menig bucket list, drijven in de dode zee. Het is alleen zo ver! Maar wij hebben de oplossing: ‘floaten’.

Schippers van de Kameleon

De Schippers van de Kameleon, wie kent ze niet? Stap aan boord met een echt kameleonfiguur en beleef de spannendste avonturen op het avontureneiland

Roberto’s ijsrecept

Het ijs van Roberto wordt alom geprezen. Dus als hij je een recept geeft, weet je dat het wel snor zit. Gelukkig is hij de beroerdste niet. Dus zie hier: honing & maanzaad-ijs. Mmmjam!