Spring van de Euromast

Wel aan 'n touwtje natuurlijk

Tok-tok-tokkel

Ben jij ’n lefgozer(in) en wil jij Rotterdam weleens vanuit de lucht bekijken? Klim dan over de reling van de Euromast en tokkel naar beneden van 100 meter hoogte. Klinkt misschien gemoedelijk, dat ‘tokkelen’, maar dat is het niet. Deze tokkelbaan is namelijk de langste én de snelste van Europa. Binnen 15 seconden sta je alweer op de grond.

Wil je iets langzamer? Je kunt ook abseilen. Dan daal je zelfstandig af via een klimtouw. Net zo hoog en net zo spannend, maar dan kan je ietsje langer van je uitzicht genieten.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De ideale baan

Leuk Mens Linda is inmiddels door haar blog Droombaan.net wel op de hoogte van de leukste banen op aarde. Maar wat is nu echt haar ideale baan?

De perfecte plek

Voor haar blog droombaan.net reist Leuk mens Linda Roos stad en land af om interviews af te nemen. Je kunt haar dus wel vragen waar je het best kunt wezen voor een goed gesprek. Ze gaf ons haar tips in Amsterdam.

Tips van schoonmaakdiva Anita

Huppelende lammetjes, bezige bijtjes en voorjaarskriebels. Tijd voor de voorjaarsschoonmaak! Met uitroeptekens, want met deze tips van schoonmaakdiva Anita van schoonmaakbedrijf Gom wordt schoonmaken een makkie.

Kubb

Misschien heb je ze al eens in het park gespot: mensen die met een houten stok een rijtje blokjes proberen om te gooien.