Spring van de Euromast

Wel aan 'n touwtje natuurlijk

Tok-tok-tokkel

Ben jij ’n lefgozer(in) en wil jij Rotterdam weleens vanuit de lucht bekijken? Klim dan over de reling van de Euromast en tokkel naar beneden van 100 meter hoogte. Klinkt misschien gemoedelijk, dat ‘tokkelen’, maar dat is het niet. Deze tokkelbaan is namelijk de langste én de snelste van Europa. Binnen 15 seconden sta je alweer op de grond.

Wil je iets langzamer? Je kunt ook abseilen. Dan daal je zelfstandig af via een klimtouw. Net zo hoog en net zo spannend, maar dan kan je ietsje langer van je uitzicht genieten.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Maak je eigen hoed

Zit je je ook altijd te verlekkeren aan de hoedjesparade tijdens Prinsjesdag, maak dan eens je eigen hoofddeksel onder begeleiding van een deskundige. 

Vaarwel zwangerschapskilo's

Romina weet alles over afvallen na je zwangerschap. Oké niet alles, maar wat ze wel wist staat in haar boek 'Vet man, zo'n baby'. Mocht je geen tijd hebben om een boek te lezen, lees dan deze afvaltips.

Kamelen melken

Hoeveel bulten heeft een kameel ook alweer? Na een bezoekje aan de kamelenmelkerij vergeet je het waarschijnlijk nooit meer. 

Lachworkshop

Een enorm cliché natuurlijk, maar we kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: lachen is gezond. Tijdens het lachen produceren je hersenen namelijk de stof endorfine.