Inspirerende websites

Met hippe spulletjes

en blogs met mooie plaatjes

Leuk Mens Seline tipt hieronder de leukste thuis- en interieur blogs, websites en webshops. Op deze plekjes kun je vast en zeker uren ronddwalen.

Deze volgende blogs moet je volgens Seline zeker in de gaten houden:
Noeblog.com: prachtige stills, simpele styling, maar oh zo mooi!
Molliemakes.com: wat vind je hier niet? De leukste ideeën op het gebied van mode, interieur, zelfmaken… Hoe combineer ik pasteltinten? Hoe maak je magneten van je Instagramfoto's, noem maar op. Heerlijk inspirerend.
Bloesem.blogs.com: in één woord geweldig! Waar halen ze elke keer die prachtige beelden en ideeën vandaan? Hier blijf je kijken … De kidsversie van Bloesem is trouwens ook mooi!
Style-files.com: mijn dagelijkse dosis wooninspiratie. Heerlijk binnenkijken in de mooiste huizen, leuke zelfmaakideeën, de laatste trends. Een kijkje op dit blog en je bent weer helemaal bij.
Trendtablet.com: van Lidewij Edelkoort, dé trendwatcher van Nederland. Op dit platform lees je alles over hoe trends ontstaan, zich ontwikkelen en uiten in producten. Inspiratie uit onverwachte hoeken!
Eyespired.nl: Even geen inspiratie? Nieuwe ideeën opdoen of gewoon mooie dingen bekijken? Van dit kunst-, fotografie- en interieurblog blog ga je echt weer even out of the box denken en kijken. Ze hebben ook een fijne categorie met de leukste webshoptips.

Websites en webshops die ook een bezoekje waard zijn:
bymolle.com
eennieuwavontuur.com
winkelvanpapier.nl
dreamkeydesign.nl
designlemonade.com
psikhouvanjou.nl
wonenmetlef.nl
deens.nl
nordicblends.nl

Mijn favoriete shops op etsy:
Thevintagevoguestory
TeamBee
Inkkit
MosMea
StudioMossdesign

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Het is Carnaval

Officieel gezien is carnaval van zondag tot en met dinsdag. Maar ach, zo nauw komt het niet, op de zaterdag is er ook al van alles te doen. Bovendien beginnen de echte feestbeesten de 11e van de 11e eigenlijk al. Feest dus! Maar wat trek je aan?

Mooiste kinderboek ooit

Hannelore is gek op voorlezen. Het is net even anders dan haar werk als nieuwslezeres en stemactrice. En kinderboeken lopen meestal goed af, dat kun je over het nieuws niet zeggen.

De geheimen van Nijmegen

Een stad vol Romeinse geheimen ontrafelen. Dat klinkt spannend en dat is het ook! Verklap je ons vast een missend puzzelstukje Lidwine?

Logeren in een boerenbed

Even weg uit alle gejaagdheid en uitblazen in de rustige sfeer van een boerderij met je familie. Logeren in een BoerenBed kan in het buitenland, maar ook gewoon in Nederland.