Tips voor stadse mama's

Kekke kinderkleren

Hippe spots

Op Leukedingendoen lees je natuurlijk al heel veel leuke tips die je met je kleine kunt doen. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer blogs en websites vol leuks voor kinderen! Bijvoorbeeld urbanmoms.nl.

Speciaal voor moeders in the city blogt Esther uit Rotterdam over haar belevenissen als moeder. Waar haalt ze die coole kleren voor haar zoontje? Waar neemt ze hem in de stad mee naartoe als ze iets leuks wil doen samen? En met welk hip speelgoed speelt hij? Daar maakt ze zelf de schattigste foto’s bij, bijvoorbeeld in de rubriek Mini Fashionistas. Naast thuishaven Rotterdam blogt ze ook graag over Amsterdam, Eindhoven en Antwerpen. Inspiratie gegarandeerd!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Je outfit voor een succesvolle date

Op zoek naar een romantische outfit? Stylist Judith Pronk vertelt over haar favoriete kleding...

De kunst van het breien

Niet alleen breien is op en top populair. Ook het materiaal wol is minder wollig dan de meeste mensen denken. Wol is duurzaam, wol is kunst, wol is de toekomst. 

Tips voor een rustig feestje

Amber is ex-danseres. Niet zo gek dus dat ze van dansen houdt. Maar liever niet op grote feesten. Amber is van de kleine feestjes: relaxte plekken met live muziek. Amber, vertel: wat zijn je favo stekjes in Amsterdam? 

Modestad Amsterdam

Als echt modemeisje weet Anna als geen ander waar je wezen moet voor de fijnste pasvormen en laatste trends. Wat zijn volgens haar de ultieme modesteden, en waar kun je online het beste terecht met je honger naar nieuwe favorieten?