Tips voor stadse mama's

Kekke kinderkleren

Hippe spots

Op Leukedingendoen lees je natuurlijk al heel veel leuke tips die je met je kleine kunt doen. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer blogs en websites vol leuks voor kinderen! Bijvoorbeeld urbanmoms.nl.

Speciaal voor moeders in the city blogt Esther uit Rotterdam over haar belevenissen als moeder. Waar haalt ze die coole kleren voor haar zoontje? Waar neemt ze hem in de stad mee naartoe als ze iets leuks wil doen samen? En met welk hip speelgoed speelt hij? Daar maakt ze zelf de schattigste foto’s bij, bijvoorbeeld in de rubriek Mini Fashionistas. Naast thuishaven Rotterdam blogt ze ook graag over Amsterdam, Eindhoven en Antwerpen. Inspiratie gegarandeerd!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Galerie xs in Delft

Als je in Delft bent, kun je dit ieniemienie-galerietje zomaar over het hoofd zien. Zonde! Want dit project van kunstenaar Margo Weijer mag je eigenlijk niet missen

Disney Mania

“Disney Mania” is een prachtige tentoonstelling in het Museum van de Twintigste Eeuw in Hoorn over alle scheppingen van Disney.

Chinees is easy

Tja, Chinees is niet bepaald de meest makkelijke taal om te leren. Maar het wordt al een stuk minder ingewikkeld als je ’t probeert met Chineasy.

Favoriete vakanties

Hayo gaat graag naar een plek die hij al kent. Dan hoef je geen moeite te doen om de plek te ontdekken, maar kun je juist lekker ontspannen. Je moet je wél goed kunnen vermaken volgens Hayo!