Hapje bij je verjaardag

Feestelijk smullen

Handige recepten

Jij geeft een feestje en je hebt geeeeen idee wat je je gasten moet voorschotelen. Chips is te afgezaagd, maar je hebt ook geen tijd om uren in de keuken te staan. No worries, pluk een recept van verjaardagshapjes.com en jouw feestje wordt een smakelijke hit.

Of je nou een gezond hapje wil, iets met chocolade, iets voor kinderen of een welkomstdrankje: je vindt ze er allemaal (en meer). Inclusief foto’s waar je van gaat watertanden en een handige beschrijving natuurlijk. Ook leuk: de grappige hapjes ter inspiratie. Mmm, lekkere verjaardag!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Niet knoeien met champagne

Knallende en kolkende champagneflessen kunnen behoorlijk leuk zijn, maar met een goede Moët is het toch een beetje zonde. Met deze tips open jij voortaan die goedgekoelde champagne als een pro! 

Cultureel layaren

Cultuur en technologie komen samen met deze app voor je smartphone. Want waar je in Rotterdam het best cultuur kunt snuiven, dat zoek je eenvoudig op met de Rotterdam Culture Layar.

Vleermuizenexcursie

Samen met een gids in het pikkedonker en mèt batdetector op pad om deze vliegende vlerken te spotten.

Bakkerijmuseum in Hattem

De geur van versgebakken brood is het meest verrukkelijke wat er is, vinden wij. Kun jij er ook geen genoeg van krijgen?