Hapje bij je verjaardag

Feestelijk smullen

Handige recepten

Jij geeft een feestje en je hebt geeeeen idee wat je je gasten moet voorschotelen. Chips is te afgezaagd, maar je hebt ook geen tijd om uren in de keuken te staan. No worries, pluk een recept van verjaardagshapjes.com en jouw feestje wordt een smakelijke hit.

Of je nou een gezond hapje wil, iets met chocolade, iets voor kinderen of een welkomstdrankje: je vindt ze er allemaal (en meer). Inclusief foto’s waar je van gaat watertanden en een handige beschrijving natuurlijk. Ook leuk: de grappige hapjes ter inspiratie. Mmm, lekkere verjaardag!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De ideale baan

Leuk Mens Linda is inmiddels door haar blog Droombaan.net wel op de hoogte van de leukste banen op aarde. Maar wat is nu echt haar ideale baan?

Al je Whatsapp'jes in een boek

Je voert vaak de mooiste gesprekken op Whatsapp met vrienden, familie of collega’s. Maar digitaal is ook zo digitaal.

De ultieme DIY-top 3

Je wil wel maar je weet niet wat? Henriette Klein van Metdehand.nl geeft je de 3 ultieme trends in DIY-land.

40 jaar Playmobil

Het begon in 1974 met een ridder, een bouwvakker en een indiaan. Een eenkleurig lichaam, onbeweeglijke handen, maar een vriendelijk lachend gezicht.