Hapje bij je verjaardag

Feestelijk smullen

Handige recepten

Jij geeft een feestje en je hebt geeeeen idee wat je je gasten moet voorschotelen. Chips is te afgezaagd, maar je hebt ook geen tijd om uren in de keuken te staan. No worries, pluk een recept van verjaardagshapjes.com en jouw feestje wordt een smakelijke hit.

Of je nou een gezond hapje wil, iets met chocolade, iets voor kinderen of een welkomstdrankje: je vindt ze er allemaal (en meer). Inclusief foto’s waar je van gaat watertanden en een handige beschrijving natuurlijk. Ook leuk: de grappige hapjes ter inspiratie. Mmm, lekkere verjaardag!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Waanzinnige wijnproeverijen

Lezen over wijn maakt dorstig. En schrijven al helemaal. Harold deelt zijn favoriete wijnevents waar je kunt proeven met Nederlandse vinologen, wijnboeren en andere wijnexperts. Als je Harold tegenkomt, doe hem de groeten van ons.

Kunst aan je voeten

‘Schoenen voor mannen die gezien willen worden’! Met een uniek paar schoenen van Custom Comfort moet dit helemaal goed komen. De schoenen hebben een Italiaans uiterlijk en zijn bekleed met een prachtige print op leer. 

Vier carnaval

Alleen een echte Brabander weet hoe je carnaval moet vieren. De Leukste Ondernemer van Brabant weet als geen ander dat je outfit een belangrijk deel is van het plezier dat je zult beleven tijdens carnaval.  

Broek wordt rok

Wacht nog heel even met het wegdoen van je oude kleding want bij Recycle Your Wardrobe kunnen ze je precies vertellen wat je er nog mee kunt doen.