Slapen in een luchtbel

Onder de sterrenhemel

Belgische Ardennen

Het summum van romantiek: slapen onder een heldere sterrenhemel. Maar dan zonder het ongemak van kou, beestjes en - om maar wat te noemen – regen. Het kan nu in de Belgische Ardennen, in het plaatsje Erezée. Jij en je lief slapen in een luxe doorzichtige, ronde tent aan de rand van het bos. De tent is van alle gemakken voorzien. Te boeken vanaf € 209 per nacht.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De paden op, de lanen in

De natuur van het Twentse platt’nland is werkelijk waar schitterend. En je beleeft het optimaal op Erfgoed Bossem.

5 x de Leukste tijd voor jezelf

Tijd voor jezelf vinden is altijd lastig, dit geldt ook voor Leuk Mens Natascha. Zij werkt ontzettend hard aan haar eigen bedrijf “Flavourites” en is moeder van 2 kinderen. Wij vroegen Natascha wat haar aanbevelingen zijn voor een beetje quality time met jezelf.

Van Eigen Erf

Boeren hebben zich verzameld. Ze bieden online biologische producten aan uit elke regio, zodat er voor iedereen, overal biologische producten te koop zijn.

Zo blijf je forever young!

In Esmay’s nieuwe theatervoorstelling ‘Niets is wat het lijkt’ komt het onderwerp ‘Ouder worden’ aan bod. Zelf is Esmay natuurlijk nog lang niet oud –eerder piepjong!- maar hoe blijft de Leukste ondernemer van Utrecht zich zo jeugdig voelen?