Slapen in een luchtbel

Onder de sterrenhemel

Belgische Ardennen

Het summum van romantiek: slapen onder een heldere sterrenhemel. Maar dan zonder het ongemak van kou, beestjes en - om maar wat te noemen – regen. Het kan nu in de Belgische Ardennen, in het plaatsje Erezée. Jij en je lief slapen in een luxe doorzichtige, ronde tent aan de rand van het bos. De tent is van alle gemakken voorzien. Te boeken vanaf € 209 per nacht.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Slapen in een vogelhuis

De romanticus is natuurlijk op zoek naar het ultieme liefdesnestje. Gelukkig kun je bij De Vreemde Vogel de nacht doorbrengen in een heus vogelhuis. Een slaaplocatie voor de ware tortelduif, noemen we dat.

Budget buiten de deur eten

Picknicken klínkt dan misschien een beetje oudbollig, dat is het al lang niet meer. Zeker bij lekker weer is de picknick het ultieme antwoord wanneer je wél lekker buiten de deur wil eten, maar daar niet te veel geld aan wil uitgeven.

Tips van een smartlapkenner

Onze muzikale Leuke Mensen zaten nét niet helemaal lekker in de smartlap. Da’s jammer, want we hadden graag van ze gehoord wat het levenslied voor ze betekent.

Zeeuwse lekkernijen

Als je aan Zeeland denkt, denk je aan oesters en andere schelpdieren.