Slapen in een luchtbel

Onder de sterrenhemel

Belgische Ardennen

Het summum van romantiek: slapen onder een heldere sterrenhemel. Maar dan zonder het ongemak van kou, beestjes en - om maar wat te noemen – regen. Het kan nu in de Belgische Ardennen, in het plaatsje Erezée. Jij en je lief slapen in een luxe doorzichtige, ronde tent aan de rand van het bos. De tent is van alle gemakken voorzien. Te boeken vanaf € 209 per nacht.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Schunck

Tegenwoordig is Schunck namelijk van alles: een bibliotheek, een muziekschool, een filmhuis, een café, een dansschool en een museum.

Vlieg met me mee

Een hoverboard is best leuk maar – laten we wel wezen – je rijdt natuurlijk wel gewoon. Het allernieuwste op zweefgebied is toch wel een ArcaBoard.

Familieweekend op een caribbean boerderij

Zin om met de familie even uit te razen op ’t platteland? Stap in de auto en rij naar Hemelum in het zuidwesten van Friesland. Hier vind je It Flinkeboskje: een prachtige oude boerderij, omgetoverd tot luxe groepsaccommodatie. 

De beste kinderplekken in de stad

Voorkom jengelende koters en zoek een kindvriendelijk plekje op. Bettina heeft de beste cafeetjes, terrasjes en andere plekjes in Amsterdam die wel aan kinderen hebben gedacht voor je op een rijtje gezet.