Schuitje varen, theetje drinken

... varen we naar de Overtoom

Bootje huren in Mokum

Dát is handig: eindelijk een goed adres om een bootje te huren in Amsterdam. De zespersoons-sloepjes zijn elektrisch dus nooit tanken, geen lawaaierige motor en geen uitlaatgassen. Zo kun je muisstil genieten van de prachtige grachten. De bootjes liggen in het Westerpark, naast de Bakkerswinkel. Waar je trouwens – ook heel handig - bij het afhaalloket een picknickpakketje kunt meenemen. De bootjes kun je online reserveren via de site of als je dezelfde dag nog wil varen, via het mobiele nummer van Boats4rent. De enige hindernis is het eerste bruggetje waar je onderdoor moet: deze is zo laag dat je op de bodem van de boot moet liggen om er onderdoor te kunnen. Dikke pret!

www.bootjehureninamsterdam.com

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Lelijke groeten uit…

Weet je van gekkigheid niet meer wat je moet doen tijdens je vakantie? Zoek voor het thuisfront dan naar de lelijkste vakantiekaart. Ooit.

Breek de sleur

Eindigt dat avondje quality time met je lover negen van de tien keer op de bank met een film? Dan wordt ’t tijd voor wat actie. Met deze tip doorbreek je de sleur. 

Samen aan de bubbels

Of je nu iets te vieren hebt of gewoon een romantisch avondje met z’n tweetjes wilt vieren: champagne maakt het feest altijd compleet.

Jaap is bezet, dames!

Als je met je hoofd op tv bent, krijg je al snel aandacht van het andere geslacht. Jaap vormt daarop geen uitzondering. Hoe gaat hij om met alle versierpogingen?