Schuitje varen, theetje drinken

... varen we naar de Overtoom

Bootje huren in Mokum

Dát is handig: eindelijk een goed adres om een bootje te huren in Amsterdam. De zespersoons-sloepjes zijn elektrisch dus nooit tanken, geen lawaaierige motor en geen uitlaatgassen. Zo kun je muisstil genieten van de prachtige grachten. De bootjes liggen in het Westerpark, naast de Bakkerswinkel. Waar je trouwens – ook heel handig - bij het afhaalloket een picknickpakketje kunt meenemen. De bootjes kun je online reserveren via de site of als je dezelfde dag nog wil varen, via het mobiele nummer van Boats4rent. De enige hindernis is het eerste bruggetje waar je onderdoor moet: deze is zo laag dat je op de bodem van de boot moet liggen om er onderdoor te kunnen. Dikke pret!

www.bootjehureninamsterdam.com

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De knutseltrend van dit moment

Doe het met papier! Lisa tipt je de leukste DIY's van boekbinden tot stempels maken.

Een WOLF in Amsterdam

Een atelier voor kunstzinnig eten, dat is WOLF atelier in Amsterdam. De gerechten én de locatie zijn bijzonder, het atelier is namelijk gevestigd in een grote glazen ruimte die rust op een uit 1920 stammende industriële spoorbrug.

Amsterdam Exchange Experience

En daarom is er de Amsterdam Exchange Experience. Enig uitje voor met je vrinden, ouders, collega’s of beleggingsclub.

Scheuren op een driewieler

Ooit gedacht dat je nog eens een driewieler zou besturen?