Schuitje varen, theetje drinken

... varen we naar de Overtoom

Bootje huren in Mokum

Dát is handig: eindelijk een goed adres om een bootje te huren in Amsterdam. De zespersoons-sloepjes zijn elektrisch dus nooit tanken, geen lawaaierige motor en geen uitlaatgassen. Zo kun je muisstil genieten van de prachtige grachten. De bootjes liggen in het Westerpark, naast de Bakkerswinkel. Waar je trouwens – ook heel handig - bij het afhaalloket een picknickpakketje kunt meenemen. De bootjes kun je online reserveren via de site of als je dezelfde dag nog wil varen, via het mobiele nummer van Boats4rent. De enige hindernis is het eerste bruggetje waar je onderdoor moet: deze is zo laag dat je op de bodem van de boot moet liggen om er onderdoor te kunnen. Dikke pret!

www.bootjehureninamsterdam.com

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Prietpraat voor creatieven

Het concept van een Pecha Kucha-avond is heel eenvoudig: deelnemers (uit de creatieve sector) krijgen 6 minuten en 40 seconden om een diavoorstelling van 20 afbeeldingen te tonen en hun product of idee te presenteren.

Slapen in een atelier of studio

Hotel Rotterdam is gek genoeg geen hotel, maar het draait wel om overnachtingen.

Amsterdam muziekstad

Joehoe Vincent, en als we dan eens een avondje geweldig goeie muziek willen luisteren, of als we nou eens aspiraties hebben om een band te beginnen of een geweldig festival op poten te zetten? Nou Vincent, waar moeten we wezen dan? Nou?

Je bruiloft op canvas

De mooiste dag van je leven vastleggen op canvas? Origineel en bijzonder! Maar ook leuk om cadeau te geven.