Zingen in Utrecht

Zangles bij de Vocal Arts Academy

Do-re-mi-fa-so-la-ti-do!

Met al die talentenshows op tv, kun je wel zeggen dat Nederland barst van de zangtalenten! Woon je in Utrecht en wil je ook goed leren zingen? Dan zit je bij Vocal Arts Academy helemaal goed.

De Vocal Arts Academy is namelijk dé plek voor Leuke zanglessen in Utrecht. Neem een privéles, volg workshops, geef een cadeaubon of ga naar een van de zomercursussen. Voor beginners en gevorderden en voor jong en oud! Het fijne is namelijk dat iedere leerling als een écht zangtalent wordt beschouwd. Met aandacht voor een persoonlijk leerplan, gezond stemgebruik, creativiteit en veel leuke praktijkoefeningen. Zo wordt zingen echt leuk!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

High van muziek

Vincent-22tracks-Reinders gaat het hardst op muziek. In een club. In Londen.

De meest indrukwekkende boeken ooit

In de trein, in bed, op het strand of op een kleedje in het park: lezen kan altijd en overal en is – op voorwaarde dat je een puik boek te pakken hebt – een van de fijnste dingen om te doen. Welke exemplaren hebben veel indruk op Maurice gemaakt en waarom?

Week van de liefde

Wij roepen de week uit tot ‘De week van de liefde’ met op 14 februari Valentijnsdag. Neem dus snel even een kijkje in de (Liefdes) agenda.
De redactie van Leukedingendoen heeft de meest romantische culturele, familie, actieve, culinaire, romantische en thuis dingen even voor je op een rijtje gezet.

Viva Cuba

Kim houdt van een gezellig sfeertje op reis. En dat vindt ze in warme landen zoals Cuba en Italië.