Zingen in Utrecht

Zangles bij de Vocal Arts Academy

Do-re-mi-fa-so-la-ti-do!

Met al die talentenshows op tv, kun je wel zeggen dat Nederland barst van de zangtalenten! Woon je in Utrecht en wil je ook goed leren zingen? Dan zit je bij Vocal Arts Academy helemaal goed.

De Vocal Arts Academy is namelijk dé plek voor Leuke zanglessen in Utrecht. Neem een privéles, volg workshops, geef een cadeaubon of ga naar een van de zomercursussen. Voor beginners en gevorderden en voor jong en oud! Het fijne is namelijk dat iedere leerling als een écht zangtalent wordt beschouwd. Met aandacht voor een persoonlijk leerplan, gezond stemgebruik, creativiteit en veel leuke praktijkoefeningen. Zo wordt zingen echt leuk!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Twitter voor interessante muziekblogs

Voor Niels is Twitter de manier om op de hoogte te blijven van de laatste interessante artikelen over muziek, internet, marketing en management. Zijn favoriete muziekwebsite bezoekt hij iedere dag trouw en zelf blogt hij er ook lekker op los. Wil jij net zoveel weten over muziek als Niels? Bekijk dan ook eens zijn favorieten.

Wandelen op Ameland

Een momentje voor jezelf: iedereen vult dat op zijn eigen manier in. Eric gaat graag even een frisse neus halen op het strand van Ameland. 

Evenementen waar je echt eens naartoe moet

Naast Secret Society weet Marcel wel waar je een goed feestje kan bouwen. Sommige events moet je gewoon een keer in je leven hebben meegemaakt. 

Het aller-aller-aller zoetste cadeau

Tegenwoordig weten we niet meer zo goed wat we elkaar nu moeten geven. Cadeaus worden groter en duurder: de iPads, designertassen en weekendjes weg liggen zelfs bij de schoorsteen. Leukedingendoen vindt dat we veel lievere cadeaus aan elkaar kunnen geven!