Favoriete festivals

van singer-songwriter

Maaike Ouboter

Je zou denken dat Maaike al wel druk genoeg is met haar singer-songwriter bestaan. Toch was ze eerst ook nog betrokken bij de organisatie van Amsterdams leukste festival: Stukafest. Inmiddels is ze daarmee gestopt, maar heeft Leuk Mens Maaike nu wel tijd om naar andere toffe festivals te gaan?

“Ik vond het echt heel erg leuk om een bestuursjaar te doen bij Stukafest. Halverwege kreeg ik het -helaas- net iets te druk met mijn muziek, maar gelukkig kon de rest van het bestuur heel veel overnemen. Zo kon ik er toch nog bij zijn. Het Stukafest is echt een mooi festival en het is te gek om daaraan bij te kunnen dragen. Helaas is het alweer voorbij, maar we zijn wel opzoek naar studenten die in het nieuwe bestuur willen (dus als je student bent en het je leuk lijkt, dan kan je even een mailtje sturen naar amsterdam@stukafest.nl)!”

Van Oerol tot Sziget
“Zelf ben ik nooit veel naar festivals geweest. Het lijkt me heel tof om een keer op Oerol en Into the Great Wide Open te spelen. Eigenlijk ben ik daar nog nooit geweest maar ik hoor er altijd zulke toffe verhalen over. Op Lowlands ben ik wel geweest en dat vond ik ook wel te gek natuurlijk. En het Best Kept Secret Festival is te gek. Als ik tijd heb deze zomer wil ik ook heel graag naar Sziget.”

Festivals in Amsterdam
“Amsterdam heeft heel veel kleine festivalletjes. We zijn voor het Stukafest veel naar dit soort festivals geweest. Het Magneet Festival, Over het IJ-Festival en de Parade bijvoorbeeld.

En ook leuk: de Zomerfeesten of de Vierdaagsefeesten in Nijmegen.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Vriendenavond

Om iets leuks te doen hoef je niet altijd de deur uit. Nodig bijvoorbeeld lekker je vrienden uit bij je thuis en verwen ze met lekker eten.

Haal je Boswachtersdiploma

Stoere boswachters tussen de 6 en 11 jaar kunnen nu alvast hun skills oefenen samen met Boswachter Bart van Staatsbosbeheer Oostvaardersplassen.

De 3 mooiste fietswedstrijden voor recreanten

Tour de France’je spelen is niet voor iedereen weggelegd. Laat Vincent nu weten wat de mooiste wedstrijd voor recreanten is. Het enige wat je er zelf bij moet denken zijn de zoenen van de rondemiss.

Mooi slapen in de Piushaven

Neem je lief eens mee naar de Tilburgse Piushaven, want er is genoeg romantiek te beleven. Er is een stadsstrand, je kunt er bootje varen en er is een mooi park. En… je kunt er ook heerlijk slapen en eten in Villa Pastorie