Maak je eigen tijdscapsule

TimeCapsules

Weet je nog, vroegah?

Leuk cadeau voor de liefste (aanstaande) moeder: een tijdcapsule.

TimeCapsules zijn fraaie doosjes, kant en klaar voor gebruik met een boekje voor je mooiste herinneringen, een set labels, washi tape, stickers en een uitgebreide manual vol inspiratie en handige tips. Ook leuk: op de site kan je op basis van een datum feitjes downloaden en printen voor in je TimeCapsule. Wat waren de grootste hits dat jaar? Was was de mode? Welk belangrijk nieuws was er?

Op de site vind je nog een ander leuk cadeau: de ‘Little Quote Jar’. Een mooi glazen potje met een notitieboekje en een potloodje om leuke dingen op te schrijven die je om je heen hoort. Een grappige oneliner van je kind, een lieve opmerking van je collega. Schrijf ze op en stop ze in het potje: om nooit meer te vergeten.

Nu te koop in de pop-up store in de Bijenkorf Amsterdam, Rotterdam en Den Haag en in de webshop.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Van Eigen Erf

Boeren hebben zich verzameld. Ze bieden online biologische producten aan uit elke regio, zodat er voor iedereen, overal biologische producten te koop zijn.

Eva's favoriete kleding

Benieuwd naar Eva's favoriete kledingstuk? Het is in ieder geval erg vrolijk en heeft een geschiedenis...

Pomms'

Even een patatje halen? Hup, naar Pomms’ op de Rotterdamse Coolsingel! Hier eet je namelijk biologische patat, kroketjes en bitterballen. Vet lekker en verantwoord!

Moniques lievelings vegatip

Associeer jij konijnenvoer nog steeds met vegetarisch eten? Monique tipt je haar favoriete recept waardoor dat beeld voorgoed verdwijnt. Wedden dat je hiervan gaat watertanden?