Maak je eigen tijdscapsule

TimeCapsules

Weet je nog, vroegah?

Leuk cadeau voor de liefste (aanstaande) moeder: een tijdcapsule.

TimeCapsules zijn fraaie doosjes, kant en klaar voor gebruik met een boekje voor je mooiste herinneringen, een set labels, washi tape, stickers en een uitgebreide manual vol inspiratie en handige tips. Ook leuk: op de site kan je op basis van een datum feitjes downloaden en printen voor in je TimeCapsule. Wat waren de grootste hits dat jaar? Was was de mode? Welk belangrijk nieuws was er?

Op de site vind je nog een ander leuk cadeau: de ‘Little Quote Jar’. Een mooi glazen potje met een notitieboekje en een potloodje om leuke dingen op te schrijven die je om je heen hoort. Een grappige oneliner van je kind, een lieve opmerking van je collega. Schrijf ze op en stop ze in het potje: om nooit meer te vergeten.

Nu te koop in de pop-up store in de Bijenkorf Amsterdam, Rotterdam en Den Haag en in de webshop.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Fleur fleurt je op

Er zijn ruim 3.500 bloemenwinkels in Nederland. Natuurlijk is niet één hetzelfde, maar Opfleuren is wel heel bijzonder.

Scheersalon Barber

Voor een uitgebreide mannelijke scheerbeurt ga je naar Barber. Deze barbier in Amsterdam staat garant voor haarscherpe behandelingen.. 

De stijlvolle vader

Is jouw vader altijd op de hoogte van het nieuwste van het nieuwste?

Richt je nieuwe huisje in

Marlous is bijna een jaar geleden verhuisd. Maar hoe richt je je nieuwe huis in? Neem je je eigen oude spullen mee of richt je je hele huis opnieuw in? We vroegen het Leuk Mens Marlous.