Soundtrackcity

Kijken met je oren

In Amsterdam, Rotterdam en Istanbul

Hoe leuk is dit: een wandeling maken door een fijne stad als Amsterdam, Rotterdam of Istanbul met op je mp3-speler de soundtrack van de stad. Er zijn verschillende routes met elk hun eigen verhaal.

Wat je hoort? Stadsverhalen van bewoners, omgevingsgeluid, muziek, de stem van een gids, archiefmateriaal en een speciaal gecomponeerde soundscape. Installeer de Soundtrackcity-app op je telefoon of wandel gezellig met de mensen van Soundtrackcity mee. Kijk in de agenda wanneer en waar er wandelingen zijn.

Inmiddels zijn er 21 wandelingen met allemaal een eigen karakter. Elke wandeling wordt samengesteld door een andere kunstenaar. Kijk voor meer informatie op http://www.soundtrackcity.nl/.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De rollatorloop

Routes die op rolletjes gaan. Voor mensen die in het bezit zijn van een rollator worden er wandelingen georganiseerd. Zo blijf je lekker in beweging.

Mooiste kinderboek ooit

Hannelore is gek op voorlezen. Het is net even anders dan haar werk als nieuwslezeres en stemactrice. En kinderboeken lopen meestal goed af, dat kun je over het nieuws niet zeggen.

Vreselijk lekker veganistisch

Veganistisch voer is niet alleen goed voor de wereld maar ook lief voor je smaakpapillen. Vreselijk lekker veganistisch: Laura legt eens even uit hoe dan.

De Leukste buitenspeeltips

Túúrlijk vindt mama Wendy het fijn om haar twee zoontjes buiten te laten spelen. Dit zijn haar leukste buitenspeeltips.