The Upperside

Pop-up in Enschede

Conceptstore vol leuks

Kersverse kunstenaars: wij kunnen er geen genoeg van krijgen. En The Upperside in Enschede ook niet. Hier vind je de gaafste producten, van zeefdruk tot accessoire en van boek tot muziek. Allemaal van jonge, startende talenten.

Elke drie maanden wisselt de hele collectie, dus regelmatig even je hoofd laten zien is zeker aan te raden. Helemaal omdat de collectie bestaat uit producten van nieuw talent, dat graag hun werk aan een groot publiek willen laten zien. Dus zoek je een leuk cadeau, wil je iets gaafs voor je huis of gewoon lekker snuffelen en nieuwe dingen ontdekken? The Upperside is de place to be!

Je vindt The Upperside hier:

The Upperside
Haverstraatpassage 68-70
Enschede
Op Facebook.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Shoppen met een singer-songwriter

Voordat het televisieprogramma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ van start ging kenden we Leuk Mens Maaike nog niet. Nu is dat wel anders! En als zangeres wil je natuurlijk wel een beetje mooi op het podium verschijnen.

Affichemuseum in Hoorn

In hartje centrum van Hoorn vind je het Nederlands Affichemuseum. Dit museum toont de schoonheid van ‘de kunst van de straat’ en showt je talrijke kekke affiches.

Pluk de Nacht

Er was eens een groepje bevriende filmliefhebbers die er van baalden dat kleinschalige films de Nederlandse bioscopen niet of nauwelijk bereikten. ‘Dat gaan we regelen’, dachten ze… en Pluk de Nacht was geboren.

Bijzondere vintage sieraden

Op zoek naar een bijzonder sieraad? Je juwelen jeuk wordt gekrabt met deze geweldige sieraden adresjes...