The Upperside

Pop-up in Enschede

Conceptstore vol leuks

Kersverse kunstenaars: wij kunnen er geen genoeg van krijgen. En The Upperside in Enschede ook niet. Hier vind je de gaafste producten, van zeefdruk tot accessoire en van boek tot muziek. Allemaal van jonge, startende talenten.

Elke drie maanden wisselt de hele collectie, dus regelmatig even je hoofd laten zien is zeker aan te raden. Helemaal omdat de collectie bestaat uit producten van nieuw talent, dat graag hun werk aan een groot publiek willen laten zien. Dus zoek je een leuk cadeau, wil je iets gaafs voor je huis of gewoon lekker snuffelen en nieuwe dingen ontdekken? The Upperside is de place to be!

Je vindt The Upperside hier:

The Upperside
Haverstraatpassage 68-70
Enschede
Op Facebook.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Verleidelijke make-up

Nepwimpers en vijf lagen lipstick. De natte droom van elke man? Heus niet, volgens Aranka. Een potje zoenen kun je zo wel vergeten. Met welke make-up verleid je ‘m wel?

Waar woont de Sint als hij in Nederland is?

“Mama, waar woont Sinterklaas als hij in Nederland is?” Tja, wat zeg je dan. Wij helpen je op weg.

Zweedse lekkernijen onder de Dom

Bij Carla’s Conditorie onder de Utrechtse Dom eet je Smörgas en Kanelbullars tijdens je Fika, een Zweedse koffiepauze. Hoe je dit allemaal uitspreekt? Geen idee, maar lekker is het wel!

Gewoon op pad

En als we dan toch de local gaan uithangen... De leukste plekjes zijn de plekjes die de standaard-toerist nog niet kent. Ook een goede manier om de lokale cultuur te leren kennen, natuurlijk. Maar hoe beland je nou off the beaten track en vind je die pareltjes?