Hottentottentipitententerrein

Chillen in je tipi

Als 'n echte indiaan

Romantiek hoeft wat ons betreft niet altijd alleen maar met z’n tweetjes te zijn. Het is bijvoorbeeld ook heel romantisch om gezellig met je familie of vrienden op een knusse locatie samen te zijn.

En knus, dat zijn die tipi’s op het Tipi Tenten Terrein in Ravenstein zeker. Op het terrein staan 6 tenten, een Finse kota met keuken, een tent als algemene ruimte en een ruime sanitaire voorziening. En het leuke is: het hele terrein is voor jouw groep gereserveerd. Je kunt dus geen losse tent huren. Heb je het hele terrein voor jezelf! Dat wordt lekker voetballen, buiten zitten, eten, relaxen, wandelen en van de natuur genieten. Romantisch, toch? :) 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De Leukste papadag

Leuk Mens Niels is papa van 3 kids van 5, 3 en 1 jaar. En deze kleine dreumesen kunnen natuurlijk niet stil blijven zitten als papa een dagje thuis is.

Volg een smartlappenworkshop

Je staat onder de douche en laat jezelf vaak dan helemaal gaan. 

Asieldieren aaien

Fransiscus van Assissi deed het al met verve, en jij kunt het ook: lief zijn voor dieren. Alle dieren, welteverstaan. Want jouw poes/hond/vis mag er dan prinsheerlijk bij liggen/liggen/zwemmen, er zijn in Nederland asielen vol met dieren die het minder feestelijk getroffen hebben. Een mooie missie voor de dierenliefhebber dunkt ons: ga eens een asieldiertje aaien.

Tijd om naar buiten te gaan

Wat worden we blij van de eerste zonnestalen! We laten de winter achter ons en zijn helemaal klaar voor de lente. Dat betekent: lekker naar buiten, in de tuin, op het balkon, een wandeling maken of het bos in. En laten wij nou de Leukste groene zaken voor je op een rijtje hebben gezet!