Hottentottentipitententerrein

Chillen in je tipi

Als 'n echte indiaan

Romantiek hoeft wat ons betreft niet altijd alleen maar met z’n tweetjes te zijn. Het is bijvoorbeeld ook heel romantisch om gezellig met je familie of vrienden op een knusse locatie samen te zijn.

En knus, dat zijn die tipi’s op het Tipi Tenten Terrein in Ravenstein zeker. Op het terrein staan 6 tenten, een Finse kota met keuken, een tent als algemene ruimte en een ruime sanitaire voorziening. En het leuke is: het hele terrein is voor jouw groep gereserveerd. Je kunt dus geen losse tent huren. Heb je het hele terrein voor jezelf! Dat wordt lekker voetballen, buiten zitten, eten, relaxen, wandelen en van de natuur genieten. Romantisch, toch? :) 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Bankjehangen

Heb jij een bankje voor je huis staan? Of hebben de buren er misschien één? Doe dan gezellig mee met het Bankjescollectief.

Maak online je reisdagboek

Tijdens je reis weet je ‘t zeker: dit ga je de rest van je leven onthouden. Je weet precies welke dag je wat hebt gedaan, wat je hebt gegeten, wie je hebt ontmoet, welke avonturen je hebt beleefd… maar een jaar later ben je stiekem toch de helft alweer kwijt.

Hapje, drankje en midgetgolf

Binnen de grenzen van Nederland weet Niels Hötte zijn perfecte dag samen te stellen.

De Leukste dag van Wendy

Over de vraag “Wat zou jij doen als je het geld en tijd van de wereld zou hebben?” hoeft Leuk Mens Wendy niet lang na te denken.