Art & Lemonade

Winkelen met kids

Jij shopt, zij spelen

Shoppen mét de kids? Klinkt als ‘Zijn we al klaar?’ en ‘Mogen we al naar huis?’. Niet bij Art & Lemonade aan de Hooikade in de Haagse binnenstad. Hier kunnen je kinderen zich namelijk uitleven in de winkel, terwijl jij kekke cadeautjes in de wacht sleept.

Zo werkt het: elke volwassene met kind betaalt €6,50. Ieder extra kind betaalt €3,50. Voor dat bedrag krijg je een lekkere kop koffie, een glas limonade en kan je je kind afzetten bij de knutselafdeling terwijl jij een origineel cadeautje shopt voor jezelf, je huis, man of kids. Uitgeshopt? Dan kan je natuurlijk ook gezellig aanschuiven voor een potje knutselen of koffieleuten.

Naast dit al organiseert Art & Lemonade ook workshops voor kinderen en ouderen en verjaardagspartijtjes op maat.

Art & Lemonade
Hooikade 47
Den Haag

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De meest depressieve dag van het jaar

Elke dag proberen wij de meest verrassende dingen te bedenken. Aangezien het vandaag de meest depressieve dag van het jaar blijkt te zijn, helpen wij jou deze dag door! Onze tip: zet vandaag je glimlach op!

In vijf stappen vrolijk

Wij laten ons vandaag niet kisten! Volg deze vijf stappen en je bent in no time weer happy. 

Quality time

Fijne activiteiten die je het liefst met je familie doet. Je kan van alles doen, lekker op pad gaan of knus in je eigen huisje. Christel houdt er allebei van. Het is belangrijk dat je huisje helemaal eigen is, dan ben je er ook graag. 

Leukigheidjes.nl

De horror die winkelen heet: zeurende voetzolen, een schamele opbrengst en een kudde krijsende kinderen in je kielzog.