Art & Lemonade

Winkelen met kids

Jij shopt, zij spelen

Shoppen mét de kids? Klinkt als ‘Zijn we al klaar?’ en ‘Mogen we al naar huis?’. Niet bij Art & Lemonade aan de Hooikade in de Haagse binnenstad. Hier kunnen je kinderen zich namelijk uitleven in de winkel, terwijl jij kekke cadeautjes in de wacht sleept.

Zo werkt het: elke volwassene met kind betaalt €6,50. Ieder extra kind betaalt €3,50. Voor dat bedrag krijg je een lekkere kop koffie, een glas limonade en kan je je kind afzetten bij de knutselafdeling terwijl jij een origineel cadeautje shopt voor jezelf, je huis, man of kids. Uitgeshopt? Dan kan je natuurlijk ook gezellig aanschuiven voor een potje knutselen of koffieleuten.

Naast dit al organiseert Art & Lemonade ook workshops voor kinderen en ouderen en verjaardagspartijtjes op maat.

Art & Lemonade
Hooikade 47
Den Haag

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Beleef het donker

Hoe is het om niets te kunnen zien? Dat ervaar je in het muZIEum in Nijmegen. In het pikkedonker leer je blindelings vertrouwen op je andere zintuigen: tast, gehoor, reuk en smaak.

Organiseer een Brabants feestje

Voor alles is wel een reden te bedenken om een feestje te vieren. Omdat je graag cadeautjes wilt ontvangen of bijvoorbeeld omdat je zin hebt om je geliefden te verwennen. Of jezelf, met taart. Volgens Leuk Mens Alexandra is de belangrijkste reden dat feestjes bijdragen aan je geluksbeleving.

Lucy in the sky

Het Havenkwartier van Deventer is sinds kort opgeleukt met drie lieve hotelletjes: Lucy Cube, Lucy Glxy en Lucy Pwr.

Een succesvolle babyshower

Om die bevallige vriendin, zus, dochter, buurvrouw, collega een fijne babyshower te bezorgen heb je natuurlijk een goed cadeau nodig. Zit je echt met je handen in het haar, dan weet Regina wel raad.