De Leukste papadag

Spelen of kliederen

en vooral niet stil blijven zitten

Leuk Mens Niels is papa van 3 kids van 5, 3 en 1 jaar. En deze kleine dreumesen kunnen natuurlijk niet stil blijven zitten als papa een dagje thuis is. Wij zijn dus wel benieuwd hoe Niels voor de allerleukste papa-kinderdag zorgt!

“Niets is lekkerder om met kinderen buiten te spelen. Fietsen, sporten of de natuur in om van alles te onderzoeken en ontdekken. Bij regenachtig weer vinden mijn kinderen (en ikzelf) het erg leuk om te knutselen. Knippen, plakken, scheuren en kleuren…. Of naar de film. In van die grote stoelen onderuit.”

Voor veel knutseldingen en meer kijk op onze Pinterestpagina!

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Het Leukste kinderfeestje

Als papa van drie kinderen weet Leuk Mens Niels vast wel hoe je kinderen kan vermaken. Maar een kinderfeestje organiseren blijft altijd een uitdaging!

Belle zkt beest

Vergeet Tinder. Op MouseMingle zoek je aan de hand van je favoriete Disneyliedjes en –figuren jouw Beest met het glazen muiltje op een vliegend tapijt die je wakker komt kussen waarna je samen romantisch spaghetti gaat slurpen en zeven dwergen kunt gaan maken.  

Milledoni

Voer de gegevens in et voila: een lijst met cadeausuggesties rolt zo van je beeldscherm

Duurzaam hotel in Amsterdam

Als jij denkt dat je geitenwollensokken moet dragen om duurzaam te zijn, dan heb je ’t mooi mis. Want hotel Ecomama in Amsterdam is namelijk hartstikke duurzaam én hip tegelijk.