De Leukste papadag

Spelen of kliederen

en vooral niet stil blijven zitten

Leuk Mens Niels is papa van 3 kids van 5, 3 en 1 jaar. En deze kleine dreumesen kunnen natuurlijk niet stil blijven zitten als papa een dagje thuis is. Wij zijn dus wel benieuwd hoe Niels voor de allerleukste papa-kinderdag zorgt!

“Niets is lekkerder om met kinderen buiten te spelen. Fietsen, sporten of de natuur in om van alles te onderzoeken en ontdekken. Bij regenachtig weer vinden mijn kinderen (en ikzelf) het erg leuk om te knutselen. Knippen, plakken, scheuren en kleuren…. Of naar de film. In van die grote stoelen onderuit.”

Voor veel knutseldingen en meer kijk op onze Pinterestpagina!

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Buikdansen

Er zijn meer dingen die je met je buik kunt doen behalve hem helemaal rond eten. Rask-Sharki bijvoorbeeld.

Braziliaans smullen

Wanneer je aan Zuid-Amerika denkt, denk je al gauw aan kleurrijk voedsel, aparte receptjes maar ook aan héél veel vlees.

Kekke kinderwinkels

Elke dag reist Hannelore door Hilversum op weg naar de radiostu-stu-studio. Langs die route liggen toevallig twee superleuke kinderwinkels. Welke dat zijn en waarom Hannelore daar graag komt, dat deelt ze met je na de klik…

Kids met groene vingers

Iedereen kan het: zijn eigen groenten, fruit en bloemetjes kweken. Alles wat je nodig hebt is een bak met aarde, wat zaadjes, een beetje zon, water en geduld. Ook de ultieme manier om je koters kennis te laten maken met De Natuur en ze te leren waar hun eten nou vandaan komt.