Zeg het met thee

Teatells

Verhaaltjes leuten

Het is belangrijk om je levensverhaal te delen met anderen. Zo kun je van elkaar leren en elkaar inspireren. Zo ontstond Teatells: een project van Emmelie en Julianne Lindner, twee Zweedse zusjes met Nederlandse roots.

Via de website kun je jouw levensverhaal delen met Teatells. Emmelie en Julianne zorgen er vervolgens voor dat je verhaal gedrukt wordt in een klein boekje. Dat kleine boekje hangen ze aan de door Emmelie zelf ontworpen theeverpakking. De thee met jouw levensverhaal wordt verkocht en voilà: jouw levensverhaal is onderweg om het leven van iemand anders te verrijken.

Waarom verhalen delen zo belangrijk is? Nouja, de wetenschap zegt dat we daardoor onszelf en de wereld om ons heen beter leren begrijpen. Het helpt je ook bij het maken van beslissingen. Het is een manier van zingeving. En je verhaal blijft bewaard voor de volgende generatie.

Dus heb je ’n goed verhaal? Delen!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

(H)eerlijk brood

Leuk Mens Kris ging als aanstaande moeder anders tegen brood aankijken.

Lekker eten

Hier vind je onze drie Rotterdamse top-tips als het gaat om eten en drinken.

Do it yourself... online

Wil je lekker fröbelen, zonder er voor de deur uit te hoeven? Gewoon, achter je trouwe laptop? Online kun je de leukste producten customizen.

Waanzinnige wijnproeverijen

Lezen over wijn maakt dorstig. En schrijven al helemaal. Harold deelt zijn favoriete wijnevents waar je kunt proeven met Nederlandse vinologen, wijnboeren en andere wijnexperts. Als je Harold tegenkomt, doe hem de groeten van ons.