Zeg het met thee

Teatells

Verhaaltjes leuten

Het is belangrijk om je levensverhaal te delen met anderen. Zo kun je van elkaar leren en elkaar inspireren. Zo ontstond Teatells: een project van Emmelie en Julianne Lindner, twee Zweedse zusjes met Nederlandse roots.

Via de website kun je jouw levensverhaal delen met Teatells. Emmelie en Julianne zorgen er vervolgens voor dat je verhaal gedrukt wordt in een klein boekje. Dat kleine boekje hangen ze aan de door Emmelie zelf ontworpen theeverpakking. De thee met jouw levensverhaal wordt verkocht en voilà: jouw levensverhaal is onderweg om het leven van iemand anders te verrijken.

Waarom verhalen delen zo belangrijk is? Nouja, de wetenschap zegt dat we daardoor onszelf en de wereld om ons heen beter leren begrijpen. Het helpt je ook bij het maken van beslissingen. Het is een manier van zingeving. En je verhaal blijft bewaard voor de volgende generatie.

Dus heb je ’n goed verhaal? Delen!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Geluk in een doosje

Een portie geluk op je deurmat, wie wil dat nou niet? Geluk in een doosje is een abonnement op leuke, vrolijke, kleine cadeautjes

De maandelijkse Fashion, Art & Designmarkt

Slenter jij altijd alle hippe markten af op zoek naar unieke hebbedingetjes? Dan moet je zeker even op de De Sunday Market rondsnuffelen in Amsterdam in je zondagse kloffie.

Hotspots met een goed doel

Als wereldverbeteraar helpt Leuk Mens Judith de mensheid graag een handje met haar eigen GEEF Café. Maar daar blijft het niet bij!

Altijd romantiek bij de hand

Voor de urban lovecouples onder ons heeft de Eindhovense ontwerpster Jody Kocken de Urban Picknick gemaakt: een hippe knapzak met alles erin wat je nodig hebt voor een romantische picknick voor twee in het park of aan de rivier.