Hoepel toch op

HoelaHippie

Net als vroeger

Hoelahoepen. Dat is typisch iets waar je acuut vrolijk van wordt. HoelaHippie is het daar zeker mee eens en dienen met hun initiatief zelfs een hoger doel: wereldvrede.

Hoepelen is een manier van leven. Tenminste, dat lijkt zo als je het initiatief van HoelaHippie eens van dichtbij bekijkt. Met elk rondje hoepelen komt wereldvrede dichterbij. Dus hoe meer mensen hoepelen, hoe sneller de hele wereld in een grouphug schiet. Zeker geen mission impossible; want iedereen kan hoelahoepen, aldus HoelaHippie.

Daarom struint HoelaHippie stad en land af op zoek naar hoepelaars. Je komt ze bijvoorbeeld tegen op festivals. Maar je kunt ze ook uitnodigen op je eigen evenement. Er zijn zelfs workshops hoelahoepen.

Wereldvrede was nog nooit zo makkelijk!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De beste Hiphop websites

Farid helpt Nederlands Hiphoptalent met hun carrière. Maar ook iemand als hij kan niet zonder de juiste bronnen. Ontdek wat zijn favoriete websites zijn.

Vier de druivenoogst in Villa St Simon

Volgens Aranka is een wijnvakantie iets wat je sowieso een keer gedaan moet hebben, benieuwd naar die van haar?

Dit is een lachen workshop

Lachyoga. De een kan er niet om lachen, de ander vindt het hilarisch. Maar hoe dan ook: het is zeker het proberen waard. Want lachen is nou eenmaal razend gezond voor lichaam en geest. Je wordt er vrolijk van, je krijgt positieve energie en het bevordert de creativiteit. 

Zeeuwse lekkernijen

Als je aan Zeeland denkt, denk je aan oesters en andere schelpdieren.