Hoepel toch op

HoelaHippie

Net als vroeger

Hoelahoepen. Dat is typisch iets waar je acuut vrolijk van wordt. HoelaHippie is het daar zeker mee eens en dienen met hun initiatief zelfs een hoger doel: wereldvrede.

Hoepelen is een manier van leven. Tenminste, dat lijkt zo als je het initiatief van HoelaHippie eens van dichtbij bekijkt. Met elk rondje hoepelen komt wereldvrede dichterbij. Dus hoe meer mensen hoepelen, hoe sneller de hele wereld in een grouphug schiet. Zeker geen mission impossible; want iedereen kan hoelahoepen, aldus HoelaHippie.

Daarom struint HoelaHippie stad en land af op zoek naar hoepelaars. Je komt ze bijvoorbeeld tegen op festivals. Maar je kunt ze ook uitnodigen op je eigen evenement. Er zijn zelfs workshops hoelahoepen.

Wereldvrede was nog nooit zo makkelijk!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Brazilië in Nederland

Nederland mag tijdens het WK best ook een beetje groen én geel kleuren vinden wij. Dat oranje komt na een tijdje stiekem toch wel je neus uit.

De perfecte barbecue

Oh Nederlandse barbecue, met je zwartgeblakerde worsten en sauzen uit plastic tubes. Dat kan een stuk lekkerder. En langzamer, vertelt Peter.

Schiet je eigen film

Altijd al in een speelfilm willen spelen? Dit is je kans! Bij Bootje Varen Breda kun je je eigen kaskraker opnemen.

Altijd 10 dingen tegelijk doen

Die Julien Rademaker, een creatieve alleskunner in hart en nieren. Maar hoe doet-ie dat toch? Lieve Julien, deel ons alsjeblieft je geheim, wij willen dat ook!