Hoepel toch op

HoelaHippie

Net als vroeger

Hoelahoepen. Dat is typisch iets waar je acuut vrolijk van wordt. HoelaHippie is het daar zeker mee eens en dienen met hun initiatief zelfs een hoger doel: wereldvrede.

Hoepelen is een manier van leven. Tenminste, dat lijkt zo als je het initiatief van HoelaHippie eens van dichtbij bekijkt. Met elk rondje hoepelen komt wereldvrede dichterbij. Dus hoe meer mensen hoepelen, hoe sneller de hele wereld in een grouphug schiet. Zeker geen mission impossible; want iedereen kan hoelahoepen, aldus HoelaHippie.

Daarom struint HoelaHippie stad en land af op zoek naar hoepelaars. Je komt ze bijvoorbeeld tegen op festivals. Maar je kunt ze ook uitnodigen op je eigen evenement. Er zijn zelfs workshops hoelahoepen.

Wereldvrede was nog nooit zo makkelijk!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Buitenbios op zonne-energie

Solar Cinema is de eerste mobiele bioscoop op zonne-energie en brengt ongeziene films naar ongewone plekken.

Groeten uit keigaaf Heusden

Wie wat bewaart, die heeft wat. In het Brabantse vestingstadje Heusden kunnen ze dat absoluut met trots zeggen.

Kunststation Delden

Het voormalig stationsgebouw van Delden is het onderkomen geworden van Het Kunststation.

Je Veux Flaner

Gijs heeft een passie voor ondernemen, dat blijkt wel uit het aantal coole bedrijfjes dat hij op zijn naam heeft staan. Naast het Rockstar Institute (instituut voor de interne en externe mens) en een app, heeft hij nu ook al een feestje. Een feestje met Gijs? Dat klinkt ons als muziek in de oren.