Adopteer een kip

voor het lekkerste eitje

van je eigen kippetje

Met Pasen worden er een heleboel eieren gegeten. Chocolade eitjes, gekleurde eitjes en gewone eitjes. En in de supermarkt zijn er ontzettend veel soorten gewone eieren te vinden. Eenmaal voor ’t eierschap kun je kiezen uit een ei van een scharrelkip, vrije uitloop eieren of een biologisch ei. Maar veel beter én lekkerder is een ei van een adoptiekip!

Maak je geen zorgen: je hoeft de kip niet mee naar huis te nemen. Wanneer je besluit om een kip te adopteren via ‘Adopteer een kip’ blijft de kip van de boer en loopt ie met zijn kippenvrienden op de biologische pluimveehouderij.

Hoe het dan precies werkt?
1. Adopteer hier een kip
2. Je krijgt waardebonnen voor heerlijke biologische eieren
3. Deze waardebonnen kun je inwisselen bij deelnemende winkels en supermarkten
4. En dan… In de winkelmand of kar, mee naar huis en in de pan!

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Kijkduin in Den Haag

In de duinen van Den Haag tref je een bijzonder kunstwerk aan. De Amerikaanse kunstenaar James Turrell heeft er namelijk een soort kunstmatige krater aangelegd van waaruit de bezoeker lekker naar de lucht kan staren.

Afkicken van werk

Nathalie is een béétje een workaholic. En gelukkig maar, anders was Map of Joy vast veel minder leuk. Ik kan me serieus niet herinneren hoe het is om een echt vrije dag te hebben. Wat ik ook doe, waar ik ook ben, wie ik ook spreek, ik ben altijd bezig met mijn werk. Of ik er iets mee kan voor mijn site. Gelukkig voelt het helemaal niet als werk en zou ik het niet anders willen.

Restaurant Meatballs

Een ode aan de gehaktbal, met of zonder vlees. Bij Meatballs kun je terecht voor de allerlekkerste gehaktballen.

Zoete koekjes voor je Valentijn

Voor alle keukenprinsessen en –prinsen die op Valentijnsdag hun crush willen verblijden met een sugarrush hebben wij een goede tip: bak koekjes met een lief tekstje!