Slapen aan het strand

Uitzicht op de golven

Ruisende zee

Is er iets romantischer dan het strand? Nee. En dat maakt het strand dan ook tot de ultieme romantische slaapplek. Maar omdat óp het strand slapen ook weer zo zanderig is, zijn er deze lieve strandhuisjes.

Direct aan het Noordzeestrand van Katwijk staat een rijtje houten strandhuisjes. Elk huisje is van alle gemakken voorzien en geschikt voor vijf personen. Maar een ultieme portie romantiek ga je natuurlijk met z’n tweetjes. Dat wordt samen onbezorgd staren naar de zee, genieten van zwoele zomeravonden, een wijntje bij zonsondergang, eeuwige strandwandelingen en ontbijten op de veranda. Want kan liefde toch heerlijk zijn.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Leuke dingen doen met apps

Je voorbereiden op een leuk tripje, dat gaat tegenwoordig héél anders dan vroeger. Hoe stippel jij je plannen uit? 

Herinneringen vastleggen

Leg zoveel mogelijk herinneringen vast! We hebben twee leuke tips voor je.

De leukste verkooptrucs

Opstaan! Het is Koningsdag en dus moet je vroeg je nest uit voor de vrijmarkt, want je wilt natuurlijk wel het beste plekkie hebben.

De baai van Somme

In de baai van Somme is echt voor ieder wat wils, van wadlopen tot vogelskijken en van zeehonden knuffelen tot mosselen eten