Slapen aan het strand

Uitzicht op de golven

Ruisende zee

Is er iets romantischer dan het strand? Nee. En dat maakt het strand dan ook tot de ultieme romantische slaapplek. Maar omdat óp het strand slapen ook weer zo zanderig is, zijn er deze lieve strandhuisjes.

Direct aan het Noordzeestrand van Katwijk staat een rijtje houten strandhuisjes. Elk huisje is van alle gemakken voorzien en geschikt voor vijf personen. Maar een ultieme portie romantiek ga je natuurlijk met z’n tweetjes. Dat wordt samen onbezorgd staren naar de zee, genieten van zwoele zomeravonden, een wijntje bij zonsondergang, eeuwige strandwandelingen en ontbijten op de veranda. Want kan liefde toch heerlijk zijn.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Tips tegen podiumvrees

Hoe ga je met je zenuwen om vlak voor een optreden? We vroegen aan Yzabel of ze nog goeie tips heeft voor podiumvrees, hoe kan je hier het beste mee omgaan?

Weekendje Berlijn

Ach du, Berlin. Met je rauwe randje. Met je underground feesten, vervallen pretparken en eigenzinnige locals.

Altijd romantiek bij de hand

Voor de urban lovecouples onder ons heeft de Eindhovense ontwerpster Jody Kocken de Urban Picknick gemaakt: een hippe knapzak met alles erin wat je nodig hebt voor een romantische picknick voor twee in het park of aan de rivier. 

Bijzondere vintage sieraden

Op zoek naar een bijzonder sieraad? Je juwelen jeuk wordt gekrabt met deze geweldige sieraden adresjes...