Slapen aan het strand

Uitzicht op de golven

Ruisende zee

Is er iets romantischer dan het strand? Nee. En dat maakt het strand dan ook tot de ultieme romantische slaapplek. Maar omdat óp het strand slapen ook weer zo zanderig is, zijn er deze lieve strandhuisjes.

Direct aan het Noordzeestrand van Katwijk staat een rijtje houten strandhuisjes. Elk huisje is van alle gemakken voorzien en geschikt voor vijf personen. Maar een ultieme portie romantiek ga je natuurlijk met z’n tweetjes. Dat wordt samen onbezorgd staren naar de zee, genieten van zwoele zomeravonden, een wijntje bij zonsondergang, eeuwige strandwandelingen en ontbijten op de veranda. Want kan liefde toch heerlijk zijn.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De Orchideeënhoeve

Voor een ticket to the tropics hoef je niet ver: de Orchideeënhoeve is een overdekte tropische wereld, gewoon in onze oer-Hollandse Flevopolder.

Onbedoeld kindvriendelijk uit eten

Restaurants die speciaal rekening houden met kinderen zijn zelden prettig voor ouders. Dat kan anders weet Debby. En leuker.

Trouwen, trouwen,

Stel: je gaat binnenkort trouwen. Dan is het wel zo handig om een beetje inspiratie op te doen voor De Jurk, toch?

Fietsen langs kunst

Een achttal kerkjes in het Gronings landschap zijn tijdens een bijzondere fietstocht te bewonderen.