HOOI

Lekker lunchen

Met alles uit de regio

Koffie, thee, sap, ontbijt, lunch en tussendoor: HOOI kan eigenlijk altijd. En alles is even lekker en verantwoord, want HOOI haalt haar lekkers gewoon uit de regio. En de taarten bakken ze zelf.

Regelmatig hangt er een heerlijke geur in de Utrechtse Burgemeester Reigerstraat. En wie zijn neus achterna loopt, staat al snel binnen in ontbijt- en lunchtent HOOI. Hier zit je goed voor een lekker ontbijtje, koffie met zelf gebakken taart of een fijn broodje. Alles komt van zo dichtbij mogelijk: groenten en fruit van moestuinen uit de regio, vlees van slagers uit de provincie en kaas van boeren uit de buurt.

Verantwoord eten dus, maar het kan nog leuker. Want HOOI zit tussen twee parken in: Wilhelminapark en Lepelenburg. En daar heeft eigenaresse Ingrid Hooijmans slim op ingespeeld, want zodra het zomer wordt kun je een picknickmand met al dat lekkers afhalen en verorberen in een park naar keuze. Elke paar maanden organiseert HOOI bovendien een heuse HOOI avond, met dichters, muziek en lekker eten.

Dus, ja: HOOI kan eigenlijk altijd.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De leukste plekjes van Twente

Kim komt uut Twente. En daarom weet ze als geen ander de meest romantische plekjes te vinden. Maar nu niet allemaal tegelijk gaan, hè. 

Piepers poffen

Mmm: gepofte aardappels. Van de barbecue of uit de oven, beetje zure room erbij en smullen maar.

Een rondje bierproeven

Reis het hele land door op zoek naar je nieuwe lievelingsbiertje. Proost!

De lekkerste eettips van sportvrouw Sylvia

Wat eet je nou eigenlijk, als sportvrouw, en waar? Want wij willen ook heus graag een ratelend wasbordje, maar we willen er het liefst niet te veel voor laten.