Op je paasbest

maak je huis Paasklaar

knutselen maar!

Met Pasen is iedereen op zijn of haar best. Maar je huis ook? Met deze tips maak je het thuis ook Paasbest.

Het haasje

Is de Paashaas al geweest? Wel bij jou thuis. Je kunt een hoop gezellige dingen maken in de vorm van een haas. Bijvoorbeeld vilten eiwarmertjes voor bij de paasbrunch, een origamihaas voor in het raam, een haas van papieren bordjes of een leuke haarband met hazenoren (ook geschikt voor je hond).

Bloemenpracht

Met al die krokusjes, narcissen, tulpjes en sneeuwklokjes is de lente altijd een gezellige boel. En als je met Pasen dan toch wat tijd over hebt: maak een gezellig Paasbloemstukje. Bijvoorbeeld met de lege eierdopjes van de brunch.

Fijne Pasen!

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Inspiratie voor de kookfanaat

Soms gebeurt het onvermijdelijke: een foodblogger die zelf ook even niet meer weet wat ze moet koken. Een lijstje met de favoriete inspiratiebronnen van Leonie!

Droomplekken in Nederland

Goudgele stranden, helderblauwe zeeën, wuivende palmen. Zúlke tropische droomplekken hebben we in Nederland natuurlijk niet. Maar toch kan het niet anders of er zijn Nederlandse droomplekken. En wie kan nu beter een top drie noemen dan Droomplekken-expert Corno van den Berg.

Top 5 Leuke-lente-dingen

De zon heeft nog niet haar volle sterkte bereikt, maar dat maakt Leuke dingen doen in de lente juist zo leuk!

Puha’s Shop Route

Winkelen in Utrecht. Wij zeggen: perfecte tijdsbesteding. Ons devies? Zoek naar kleine winkeltjes vol lieve spullen en met eigenaren achter de toonbank die hart voor de zaak hebben.