Werken bij Leukedingendoen?

Ben jij leuk en altijd op zoek naar het nieuwste leukste?

Dan zoeken wij jou!

Van leuke dingen je werk maken. Daar gaat het om. We zoeken nu een stagiair, dus stuur ons een bericht dat zo geweldig is dat we niet anders kunnen dan je met slingers en prosecco ontvangen voor een gesprek. Laat van je horen en mail je motivatie naar valerie@doornvogel.com.Lees hier de vacature.

En geen zorgen, je hoeft bij ons echt niet aan te komen met een stropdas en een aktetas ;-)

 

 

 

 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hollands Hollywood

Waarschijnlijk ken je het Gooi vooral van die ene populaire tv-serie met Linda de Mol, maar nu is er de mogelijkheid om dit Hollandse Hollywood eens in het echie te ontdekken. Tijdens een rondleiding per benenwagen door Hilversum krijg je antwoord op een aantal prangende vragen zoals ‘Waarom nam in Hilversum de ontwikkeling van radio en televisie-industrie zo'n vlucht?’

De leukste kinderkamers

Het huis van interieurblogger en Leuk Mens Seline moet wel één groot feestje zijn. Met fantastische frutsels en leuke meubels leukt zij zonder problemen haar huis op.

Bloggers met smaak

Voor Leuk Mens Caroline is styling voor Trash to Treasure natuurlijk enorm belangrijk. Maar onuitputtende inspiratie is zelfs voor de creatieveling ver te zoeken. Daarom deelt ze hier haar geheimen:

Tour door de Jordaan

Het levenslied klinkt toch het beste in de Amsterdamse Jordaan. Gelukkig zijn er genoeg stamkroegen met dikke kleden op de tafels en een karaoke-installatie met smartlappen voor ’s nachts na tweeën.