Werken bij Leukedingendoen?

Ben jij leuk en altijd op zoek naar het nieuwste leukste?

Dan zoeken wij jou!

Van leuke dingen je werk maken. Daar gaat het om. We zoeken nu een stagiair, dus stuur ons een bericht dat zo geweldig is dat we niet anders kunnen dan je met slingers en prosecco ontvangen voor een gesprek. Laat van je horen en mail je motivatie naar valerie@doornvogel.com.Lees hier de vacature.

En geen zorgen, je hoeft bij ons echt niet aan te komen met een stropdas en een aktetas ;-)

 

 

 

 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Top 4 lekkerste pizza's in Amsterdam

Het lievelingseten van collega Elisabeth is pizza. Dat steekt ze niet onder stoelen of banken en ze heeft er zelfs een clubje voor opgericht met 4 vriendinnen: De Pizzaclub (die zag je niet aankomen he). Waarom zo’n Pizzaclub, Elisabeth?

Bezoek Anne Frank met een Occulus Rift

Bezoekers van het Anne Frank Huis die in een rolstoel zitten of slecht ter been zijn, kunnen nu Anne Franks onderduikplek virtueel bezoeken. Dankzij een speciale 360 graden virtual reality rondleiding kunnen ze ervaren hoe het Achterhuis eruit ziet zonder de smalle trap op te hoeven.

Vriendenavond

Om iets leuks te doen hoef je niet altijd de deur uit. Nodig bijvoorbeeld lekker je vrienden uit bij je thuis en verwen ze met lekker eten.

Struinen door De Zoutkamer

Zout saai? Niet bij de Zoutkamer waar je verschillende zoutsoorten kunt proeven onder begeleiding van een heuse salinator.