Slapen in een vuurtoren

In Harlingen

Genieten op hoog niveau

Ooit werd deze lichttoren nog gebruikt om schepen te waarschuwen in het donker. Tegenwoordig niet meer, maar de vuurtoren van Harlingen staat nog wel op z’n plek. De functie van vuurtoren is alleen totaal verdwenen. Ongeschonden zijn het weidse uitzicht op een hoogte van 24 meter, de originele koepel waar vroeger de reusachtige lamp hing, de steile trappen en de ronde ruimtes. En nu kun je er super romantisch overnachten. Tussen het wad en water heb je op drie verschillende verdiepingen je badkamer, woonkamer/slaapkamer en een eetplek. Genieten op hoog niveau.

Je kunt ook kiezen om te slapen in een reddingsboot of een havenkraan.

Contactgegevens

Vuurtoren Harlingen
Havenweg 1, Harlingen
T: (0517) 414410 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Ruil je huis

Op zoek naar een origineel vakantieverblijf? Of wil je een leuk adresje voor een weekendje weg? Ruil je huis en vindt iets leuks met deze site. 

Festival op de mooiste locatie: Into The Great Wide Open

Marcels favoriete muziekfestival is vooral fijn vanwege de locatie...

De perfecte date

Zo makkelijk is dat nog niet, een leuke date organiseren. Leuk Mens Mitchell weet wel wat romantiek is, dus vroegen we hem naar zijn perfecte date night.

Sterrenlunch bij RIJKS

Ga je binnenkort het Rijksmuseum bezoeken? Reserveer op tijd en lunch, dineer en borrel erop los bij RIJKS, dat in 2016 bekroond werd met een Michelinster.