Slapen in een vuurtoren

In Harlingen

Genieten op hoog niveau

Ooit werd deze lichttoren nog gebruikt om schepen te waarschuwen in het donker. Tegenwoordig niet meer, maar de vuurtoren van Harlingen staat nog wel op z’n plek. De functie van vuurtoren is alleen totaal verdwenen. Ongeschonden zijn het weidse uitzicht op een hoogte van 24 meter, de originele koepel waar vroeger de reusachtige lamp hing, de steile trappen en de ronde ruimtes. En nu kun je er super romantisch overnachten. Tussen het wad en water heb je op drie verschillende verdiepingen je badkamer, woonkamer/slaapkamer en een eetplek. Genieten op hoog niveau.

Je kunt ook kiezen om te slapen in een reddingsboot of een havenkraan.

Contactgegevens

Vuurtoren Harlingen
Havenweg 1, Harlingen
T: (0517) 414410 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Flirten doe je zo

“Geloof je in liefde op het eerste gezicht of zal ik nog een keer langs lopen?” 

Ho! Stop! Niet doen hoor! Je weet zelf toch óók wel dat kleffe clichés niet werken? Wat wel? Wij van Leukedingendoen weten het natuurlijk ook niet helemaal zeker, maar we hebben een vermoeden dat de volgende tips op zijn minst handig kunnen zijn.

Cadeautje voor onder de € 2

Grote gebaren maken niet per definitie meer indruk dan kleine gestes. Daar weet James alles van. Hij heeft dan ook een superschattige cadeautip waar geen gloednieuwe Vespa met een strik erom, tegenop kan.

Toomler

Zin in een avondje lachen, gieren en brullen? Dan is Toomler zeker een aanrader

Kattencafé Kopjes

In Amsterdam-Noord kun je nu koffiedrinken met een kat op schoot en samen versgebakken appeltaart naar binnen schuiven in een zee van zachte pootjes.