Slapen in een vuurtoren

In Harlingen

Genieten op hoog niveau

Ooit werd deze lichttoren nog gebruikt om schepen te waarschuwen in het donker. Tegenwoordig niet meer, maar de vuurtoren van Harlingen staat nog wel op z’n plek. De functie van vuurtoren is alleen totaal verdwenen. Ongeschonden zijn het weidse uitzicht op een hoogte van 24 meter, de originele koepel waar vroeger de reusachtige lamp hing, de steile trappen en de ronde ruimtes. En nu kun je er super romantisch overnachten. Tussen het wad en water heb je op drie verschillende verdiepingen je badkamer, woonkamer/slaapkamer en een eetplek. Genieten op hoog niveau.

Je kunt ook kiezen om te slapen in een reddingsboot of een havenkraan.

Contactgegevens

Vuurtoren Harlingen
Havenweg 1, Harlingen
T: (0517) 414410 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Liefdesbubbel

Voor een potje superromantisch kamperen met je 100% hunk of hunkin moet je in de Belgische Ardennen zijn. 

Mannen: dit is romantiek

Even geen idee wat je voor romantisch uitje moet regelen voor je schatje? Geen probleem. Hou het klein maar verras haar oprecht... 

Slaap eens in een molen

Hollandser kan het niet: overnachten in een molen. Op zoek naar een originele of romantische overnachting? 

Hier moet je ooit slapen

Nynke gaat er vaak op uit voor de mooiste fietsroutes. We vroegen haar de leukste plek waar ze ooit heeft overnacht. En daar wist ze wel een antwoord op.