Het team

achter leukedingendoen.nl

dit zijn wij

Team Leukedingendoen bestaat uit:

The founding father, de man achter het concept Leukedingendoen, dat is Everaldo van Doorn. Hij bedacht Leukedingendoen in 2000 en was een van de eerste die Leuke uitjes verzamelde en op internet plaatste. Dat is nu in dit digitale tijdperk moeilijk voor te stellen, maar 14 jaar terug was dat wel anders. Toen al zorgde hij ervoor dat Leukedingendoen de place to be was voor de leukste uittips en dat is eigenlijk nooit veranderd.

Naast Everaldo is ook Caroline Hooft Graafland een belangrijk Leuk persoon bij Leukedingendoen. Want ja die Caroline, wat doet ze eigenlijk niet voor Leukedingendoen? Als accountmanager van Leukedingendoen denkt ze mee over allerlei Leuks om de site nog leuker te maken. Als het niet langs haar oog komt, tja dan ziet niemand het. ;-)

Terug van weggeweest: Tamara Luberti. Ze klom jaren geleden al de pen in voor Leukedingendoen en haar naam staat achter in menig Leukedingendoen-boek. Na een tijdje iets anders te hebben gedaan is ze weer helemaal terug om nieuwe tips te schrijven en met jullie te delen!

Nu heeft ook redacteur Runet Hogendorf zich bij Leukedingendoen aangesloten. Zij is altijd op zoek naar de nieuwste leuke spots die je niet wilt missen. Ze speurt niet alleen stad en internet af, maar ook elke tekst die onder haar speurneus ligt checkt ze op spelfouten. 

Naast ons vaste team zijn we altijd op zoek naar een leuke stagiaire. Iemand die je mails beantwoord, de winacties regelt, de tofste tips en Leukste mensen zoekt en ook Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest voorziet van de leukste updates. Zijn we op zoek naar jou? Mail ons dan op info@leukedingendoen.nl.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Werken bij Leukedingendoen?

Van leuke dingen je werk maken. Daar gaat het om. We zoeken nu een stagiair, dus stuur ons een bericht dat zo geweldig is dat we niet anders kunnen dan je met slingers en prosecco ontvangen voor een gesprek.

Nu even niet!

Dus… wat zijn jouw goede voornemens voor dit jaar? Er is altijd iemand die het niet kan laten om het je te vragen. Het liefst zak je natuurlijk ter plekke door de grond, maar toch stamel je voorzichtig: ‘Eh minder snoepen, meer sporten en meer leuke dingen doen.’

De ideale vakantiedag van Tamara

Ieder nieuw Leuk Mens stellen we dezelfde vraag: ‘Hoe ziet jouw ideale dag eruit, als je álle tijd en geld van de wereld zou hebben?’. Voor de lol hebben we onszelf eens dezelfde vraag gesteld. En wat bleek: ook wij houden van vrienden, familie en cocktails :). Lees wat Tamara zou doen!

Spraakwatervallen door het hele land

Laat je door het hele land voorlezen door zwoele woordkunstenaars tijdens een van de vele gesproken woord-avonden.