Samenwerken of adverteren?

vinden wij altijd leuk!

Benieuwd wat wij voor jouw merk kunnen betekenen?

Leuke dingen doe je vaak samen. Benieuwd of wij iets voor jouw machtig mooie merk kunnen betekenen? Een eigen thema toevoegen op Leukedingendoen? Samen met ons een cadeauboekje maken? Een onvergetelijke winactie op poten zetten? Er is van alles mogelijk.

Leukedingendoen bestaat sinds 2000 en heeft in het verleden al ontzettend leuk samengewerkt met merken als Citroën, Bacardi, Ben, Rocher, Renault, Joseph Guy en BP. Succesvolle cases – zoals recentelijk voor onder andere Nivea en car2go – zijn op aanvraag beschikbaar.

Caroline Hooft Graafland denkt graag met je mee. Mail haar op caroline@doornvogel.com voor meer informatie of bekijk de tariefkaart vast hier.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Zo maak je een zomerslinger

In de zomer wordt iedereen nét een stukje vrolijker. Dat moet gevierd worden! Maak de zomer nog leuker met een eigengemaakte zomerslinger

Mooi slapen in de Piushaven

Neem je lief eens mee naar de Tilburgse Piushaven, want er is genoeg romantiek te beleven. Er is een stadsstrand, je kunt er bootje varen en er is een mooi park. En… je kunt er ook heerlijk slapen en eten in Villa Pastorie

Houd je straattaal bij

Hoe goed zit jij in je straattaal? Zit je te klapperen met je oren als de zogenaamde ‘jongelui’ een gesprek voeren waar je stiekem bij meeluistert in de trein?

Spraakwatervallen door het hele land

Laat je door het hele land voorlezen door zwoele woordkunstenaars tijdens een van de vele gesproken woord-avonden.