Samenwerken of adverteren?

vinden wij altijd leuk!

Benieuwd wat wij voor jouw merk kunnen betekenen?

Leuke dingen doe je vaak samen. Benieuwd of wij iets voor jouw machtig mooie merk kunnen betekenen? Een eigen thema toevoegen op Leukedingendoen? Samen met ons een cadeauboekje maken? Een onvergetelijke winactie op poten zetten? Er is van alles mogelijk.

Leukedingendoen bestaat sinds 2000 en heeft in het verleden al ontzettend leuk samengewerkt met merken als Citroën, Bacardi, Ben, Rocher, Renault, Joseph Guy en BP. Succesvolle cases – zoals recentelijk voor onder andere Nivea en car2go – zijn op aanvraag beschikbaar.

Caroline Hooft Graafland denkt graag met je mee. Mail haar op caroline@doornvogel.com voor meer informatie of bekijk de tariefkaart vast hier.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Werken bij Leukedingendoen?

Van leuke dingen je werk maken. Daar gaat het om. We zoeken nu een stagiair, dus stuur ons een bericht dat zo geweldig is dat we niet anders kunnen dan je met slingers en prosecco ontvangen voor een gesprek.

Nu even niet!

Dus… wat zijn jouw goede voornemens voor dit jaar? Er is altijd iemand die het niet kan laten om het je te vragen. Het liefst zak je natuurlijk ter plekke door de grond, maar toch stamel je voorzichtig: ‘Eh minder snoepen, meer sporten en meer leuke dingen doen.’

Spraakwatervallen door het hele land

Laat je door het hele land voorlezen door zwoele woordkunstenaars tijdens een van de vele gesproken woord-avonden.

Honderdste Leuke Mens

Jan Wicher is het 100ste Leuke Mens op Leukedingendoen! Tijd voor wat thema-gerelateerde vragen. We vroegen ons af wat Jan Wicher 100 dagen achter elkaar zou kunnen doen en wat het getal 100 voor hem betekent.