Samenwerken of adverteren?

vinden wij altijd leuk!

Benieuwd wat wij voor jouw merk kunnen betekenen?

Leuke dingen doe je vaak samen. Benieuwd of wij iets voor jouw machtig mooie merk kunnen betekenen? Een eigen thema toevoegen op Leukedingendoen? Samen met ons een cadeauboekje maken? Een onvergetelijke winactie op poten zetten? Er is van alles mogelijk.

Leukedingendoen bestaat sinds 2000 en heeft in het verleden al ontzettend leuk samengewerkt met merken als Citroën, Bacardi, Ben, Rocher, Renault, Joseph Guy en BP. Succesvolle cases – zoals recentelijk voor onder andere Nivea en car2go – zijn op aanvraag beschikbaar.

Caroline Hooft Graafland denkt graag met je mee. Mail haar op caroline@doornvogel.com voor meer informatie of bekijk de tariefkaart vast hier.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Werken bij Leukedingendoen?

Van leuke dingen je werk maken. Daar gaat het om. We zoeken nu een stagiair, dus stuur ons een bericht dat zo geweldig is dat we niet anders kunnen dan je met slingers en prosecco ontvangen voor een gesprek.

Houd je straattaal bij

Hoe goed zit jij in je straattaal? Zit je te klapperen met je oren als de zogenaamde ‘jongelui’ een gesprek voeren waar je stiekem bij meeluistert in de trein?

De ideale vakantiedag van Tamara

Ieder nieuw Leuk Mens stellen we dezelfde vraag: ‘Hoe ziet jouw ideale dag eruit, als je álle tijd en geld van de wereld zou hebben?’. Voor de lol hebben we onszelf eens dezelfde vraag gesteld. En wat bleek: ook wij houden van vrienden, familie en cocktails :). Lees wat Tamara zou doen!

Spraakwatervallen door het hele land

Laat je door het hele land voorlezen door zwoele woordkunstenaars tijdens een van de vele gesproken woord-avonden.