Vrouwendingen

voor in de huiskamer

van tv-series tot feministische salons

Leuk Mens Sunny is als schrijver en documentairemaakster vaak bezig met de onderwerpen vrouwen, liefde en seksualiteit en hun aanwezigheid in de media. Niet vreemd dus dat dit in haar gewone leven ook als drijfveer terugkomt.

Een serie voor elke vrouw

Girls vind ik een goed voorbeeld van een serie waarin jonge vrouwen in alle verscheidenheid getoond worden.”

Feministische salons

"Ik organiseer momenteel feministische salons thuis. Met verschillende kunstenaars, schrijvers, studenten en journalisten. Om uit te wisselen. Dat zijn heel speciale avonden, met veel liefde, vernieuwing en uiteindelijk laveloos zijn."

Leesinspiratie

“Ik haal mijn inspiratie voornamelijk uit boeken. Denk aan: ‘How to be good’ (N. Hornby), ‘Laughable Loves’ (Milan Kundera) en ‘On beauty’ (Zadie Smith).”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Rock ' n Roll in Drenthe

Dacht je dat de provincie Drenthe alleen maar stoffige hunebedden te bieden heeft…Zeker niet! Drenthe heeft ook een portie rock ’n roll.

Eitje uit een kopje of uit een dopje?

Begin jij je zondagochtend altijd met een eitje, maar wil het bereiden niet altijd vlotten? Leuk Mens Kee van Keetenstijd verklapt hier haar geheim voor het perfecte eitje!

Portretfotografie voor amateurs

Vergeet bewogen, onscherpe, wazige en lelijke foto’s van je kroost. Fotografe Maud Fontein geeft namelijk vier uitstekende tips voor de doorsnee huis-tuin-en-keukenfotograaf.

5 dingen voor een romantische date

Goedzo, je hebt een date gescoord. Maar wat nu? Wel of niet all out gaan met cadeaus en luxe? En wat doe je met het eten? Serena heeft de ingrediënten voor een smooth avondje.