Vrouwendingen

voor in de huiskamer

van tv-series tot feministische salons

Leuk Mens Sunny is als schrijver en documentairemaakster vaak bezig met de onderwerpen vrouwen, liefde en seksualiteit en hun aanwezigheid in de media. Niet vreemd dus dat dit in haar gewone leven ook als drijfveer terugkomt.

Een serie voor elke vrouw

Girls vind ik een goed voorbeeld van een serie waarin jonge vrouwen in alle verscheidenheid getoond worden.”

Feministische salons

"Ik organiseer momenteel feministische salons thuis. Met verschillende kunstenaars, schrijvers, studenten en journalisten. Om uit te wisselen. Dat zijn heel speciale avonden, met veel liefde, vernieuwing en uiteindelijk laveloos zijn."

Leesinspiratie

“Ik haal mijn inspiratie voornamelijk uit boeken. Denk aan: ‘How to be good’ (N. Hornby), ‘Laughable Loves’ (Milan Kundera) en ‘On beauty’ (Zadie Smith).”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Kruip de tv in

Als je je aanmeldt op deze toffe website hoef je nooit meer zelf op zoek te gaan naar een leuk programma om bij te wonen, publiek-gezocht houdt je dan vanzelf op de hoogte van de leukste en nieuwste televisieprogramma’s.

Musthaves voor je interieur

Toe aan een nieuw interieur? Doe je voordeel met deze leuke shopadresjes van Maud. 

Ondersteboven van groen

Planten zijn niet alleen heel rustgevend, maar ook gezond: ze zuiveren de lucht en zorgen voor zuurstof. Dag stress, hallo zen. Maar wat als je nou eens wat ánders wilt dan de standaard orchidee op je tafel?

Veeg je billen af met een polaroid

Omdat een standaard toiletrolhouder ook maar zo ouderwets is, presenteren wij u de POLAROL