Het leven van Sunny

Over schaamte en liefde

Op de buis

Waar haalt Sunny Bergman haar inspiratie vandaan en wat wil deze getalenteerde documentairemaakster en schrijfster bereiken? Daar hebben wij het antwoord op!

“Ik laat me vaak inspireren door mijn persoonlijke leven, over dilemma’s die ik in mijn eigen leven ervaar. Niet vanuit een narcistische behoefte om mezelf tentoon te stellen maar vanuit het besef dat mijn problemen en twijfels niet uniek en daarom hopelijk herkenbaar zijn.“

Schamen
“Ik ontdekte dat je jezelf in persoonlijke films en in mijn boek niet moet sparen, je moet juist zoeken naar tenenkrommende gedachten en gênante situaties. Hetgeen waar we ons het meest voor schamen, zoals ijdele hoop, vervelende neuroses, lichamelijke ongemakken en incorrecte seksuele fantasieën, is ook dat wat ons bindt, wat ons menselijk maakt. En als kijkers zich herkennen in deze menselijke gebreken, gaan ze misschien nadenken over hun eigen leven en kan er even een nieuw licht op vastgeroeste denkpatronen schijnen.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Nét papa, en nu?

Als ‘gloednieuwe’ papa kunt je wel zeggen dat het leven van Leuk Mens Mitchell een ietwat andere vorm gekregen heeft.

Liefs uit Utrecht

Dat Utrecht romantisch is komt misschien wel door de gracht die door de binnenstad heen kronkelt. Maar er is meer aan romantiek te vinden dan alleen de grachten... 

Werelds waterbed

Voor het mooiste ‘waterbed’ ter wereld reizen we af naar Bali, naar de villa Udang House op het luxueuze resort Bambu Indah.

De leukste plekjes van Twente

Kim komt uut Twente. En daarom weet ze als geen ander de meest romantische plekjes te vinden. Maar nu niet allemaal tegelijk gaan, hè.