Het leven van Sunny

Over schaamte en liefde

Op de buis

Waar haalt Sunny Bergman haar inspiratie vandaan en wat wil deze getalenteerde documentairemaakster en schrijfster bereiken? Daar hebben wij het antwoord op!

“Ik laat me vaak inspireren door mijn persoonlijke leven, over dilemma’s die ik in mijn eigen leven ervaar. Niet vanuit een narcistische behoefte om mezelf tentoon te stellen maar vanuit het besef dat mijn problemen en twijfels niet uniek en daarom hopelijk herkenbaar zijn.“

Schamen
“Ik ontdekte dat je jezelf in persoonlijke films en in mijn boek niet moet sparen, je moet juist zoeken naar tenenkrommende gedachten en gênante situaties. Hetgeen waar we ons het meest voor schamen, zoals ijdele hoop, vervelende neuroses, lichamelijke ongemakken en incorrecte seksuele fantasieën, is ook dat wat ons bindt, wat ons menselijk maakt. En als kijkers zich herkennen in deze menselijke gebreken, gaan ze misschien nadenken over hun eigen leven en kan er even een nieuw licht op vastgeroeste denkpatronen schijnen.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Zoete koekjes voor je Valentijn

Voor alle keukenprinsessen en –prinsen die op Valentijnsdag hun crush willen verblijden met een sugarrush hebben wij een goede tip: bak koekjes met een lief tekstje! 

Trouwen op een schip

Hoe gaaf is het om dobberend je Ja-woord te geven? Dat kan op de Willem Barentsz, een prachtig schip met spierwitte romp en sfeervolle teakhouten interieur. Het is de perfecte locatie voor een bruiloft groot of klein, van huwelijksceremonie, diner tot trouwfeest, alles kan aan boord. 

Slapen In het Wijland

Een caravan of camper ís natuurlijk al een mobiele slaapplek. Maar het kan nog mobieler! Hoe? Door de camping zelf te verhuizen.

De ultieme versiertruc van Jaap

Dat Jaap een ware Casanova is, blijkt wel uit onderstaand verhaal. Sloepje, liedje, gitaartje, maneschijn: zó romantisch.