Van seksualiteit en liefde

tot romantiek

in een bijzondere vorm

Voor haar boek en documentaire ‘Sletvrees’ zoekt Sunny Bergman naar de grenzen tussen seksualiteit en liefde. Zo kwam ze in aanraking met sekstantes in Oeganda en een slettencursus in de VS, maar ook met een romantisch Bengaals stel..

“Een van de meest romantische momenten was bij een Bengaals Baul stel. De Baul beoefenen tantra, ook op het seksuele vlak. Ze doen gezamenlijk urenlange meditatie, ze maken muziek en reizen rond om overal via liederen mensen te onderwijzen. Dit stel liet me zien hoe ze samen elke dag 100 keer op en neer sprongen. Ze keken elkaar heel lief aan en zeiden: ‘Een, twee go!” Daarna speelden ze in hun tuin vol bloemen hartverscheurend mooie muziek.”

Romantiek dichterbij huis

"Ik hou erg van het waterland, de fietstocht naar holysloot met aan beide kanten water. Samen het IJselmeer induiken."

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Momentjes voor jezelf

Wat doet Christel op de momenten dat ze tijd voor haarzelf heeft? Kleine Milan gaat naar opa en oma en Christel gaat óf met vriendinnen op stap óf een weekendje weg met haar vriend. 

Bingo & borrel & boot is leuk

Aan het spelletje Bingo kleeft een vrij suf 65 plus-imago, maar de Bingoborrelboot is alles behalve gaar. Tijdens een anderhalf uur durende rondvaart door de Amsterdamse grachten, laat bingojuf Sientje de ballen rollen onder het genot van een lekkere drankjes! 

Liedjes schrijven

Wat zijn de fijnste plekken om te schrijven en wat zijn de ingrediënten die je nodig hebt voor het schrijven? “Ik heb sommige teksten geschreven in Hutspot omdat het een van de weinige cafés is waar ik het gevoel heb dat diegene die daar koffie serveert het géén probleem vindt dat je daar met je computer gaat zitten.

Burning Man

Samen kunnen we meer dan alleen. Bijvoorbeeld een geweldig festival bouwen zonder geld of hulp van commercie. Het festival der festivals volgens DJ Isis is…