Prietpraat voor creatieven

In 6 minuten en 40 seconden

Pecha Kucha

Het concept van een Pecha Kucha-avond is heel eenvoudig: deelnemers (uit de creatieve sector) krijgen 6 minuten en 40 seconden om een diavoorstelling van 20 afbeeldingen te tonen en hun product of idee te presenteren. Het concept is bedacht door twee architecten uit Tokio en het format gaat inmiddels de hele wereld over. Leuk detail: de naam stamt af van een Japans woord voor prietpraat.

Op 12 locaties in Nederland vinden er Pecha-Kucha avonden plaats, houd de site dus in de gaten voor de agenda.

www.pechakucha.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Andere Tijden in Orvelte

Vind je het moderne leven te druk, te veel, te hard en te snel? Ga dan als de wiedeweerga naar Orvelte. En wandel tussen rietgedekte Saksische boerderijen zomaar meer dan honderd jaar terug in de tijd.

Op de waterfiets door Utrecht

Vanaf het water ziet de binnenstad van Utrecht er totaal anders uit. Daarom is het zeker de moeite waard om er een keer te gaan waterfietsen.

2 muzikale online radioshows voor insiders

Kom jij bij het online zoeken naar radiostations niet verder dan Sky Radio? Hoog tijd dat je inschakelt bij de volgende twee muziekprogramma’s. Dan hoor je nog eens wat.

De plek voor epische optredens

Poppodia zijn een beetje als voetbalclubs: waar je vandaan komt, daar heb je de beste optredens gezien. Dus als je weet waar Farid geboren en getogen is zal deze tip niet als een verrassing komen. Maar klik vooral voor het ‘waarom’...