Prietpraat voor creatieven

In 6 minuten en 40 seconden

Pecha Kucha

Het concept van een Pecha Kucha-avond is heel eenvoudig: deelnemers (uit de creatieve sector) krijgen 6 minuten en 40 seconden om een diavoorstelling van 20 afbeeldingen te tonen en hun product of idee te presenteren. Het concept is bedacht door twee architecten uit Tokio en het format gaat inmiddels de hele wereld over. Leuk detail: de naam stamt af van een Japans woord voor prietpraat.

Op 12 locaties in Nederland vinden er Pecha-Kucha avonden plaats, houd de site dus in de gaten voor de agenda.

www.pechakucha.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Feestjes

Naast kattenliefhebber houdt Thomas ook wel van een feestje. Hij schuilt zelfs een echte organisator in hem. We vroegen ons af hoe hij zijn feesten fikst en waar hij zelf graag naar toe gaat…

Een dagje Rotterdam

Een dagje in Rotterdam, hoe spendeer je die? Leuk Mens Judith weet wel raad met deze vraag, dit zijn haar favoriete Rotterdamse dingen:

Tour door de Jordaan

Het levenslied klinkt toch het beste in de Amsterdamse Jordaan. Gelukkig zijn er genoeg stamkroegen met dikke kleden op de tafels en een karaoke-installatie met smartlappen voor ’s nachts na tweeën.

Olifanten tekenen bij Artis

Vorige week stond er bij Leukedingendoen een teamuitje op het programma. En de pressure was ‘on’, want als kenners moeten wij natuurlijk weten waar je de Leukste, gekste, origineelste en grappigste dingen beleeft. We hebben een juweeltje gevonden hoor!