Handlezen bij Isabel Capelli

De toekomst heb je zelf in de hand

Inktafdruk

De in wiskunde afgestudeerde Capelli was altijd al geïnteresseerd in handlezen, maar toen ze hoorde dat Pythagoras (van die stelling) de hand van elke student van hem las, moest er volgens haar wel een kern van waarheid in zitten. Inmiddels is ze een ervaren handlezeres en zet ze de hobby van Pythagoras voort.

Tijdens een sessie maakt ze een afdruk van je hand en gedurende anderhalf uur hoor je de meest essentiële zaken voorbijkomen. Zo vertelt ze je bijvoorbeeld hoeveel kinderen ‘er in je hand staan’.

Een lange sessie van ongeveer 1 uur en 15 minuten kost €75,-.

Contactgegevens

Isabel Capelli
T: (0031) 6 30074085 
isabel11capelli@hotmail.com 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Tijd voor elkaar moet je maken

Aan zo’n geweldige blog als MissLipgloss is Leuk Mens Cynthia heel wat uurtjes schrijfwerk kwijt. Ook vriendlief werkt doordeweeks hard bij zijn baan. In zo’n situatie is het soms moeilijk om elkaar nog regelmatig te kunnen zien. Gelukkig weet Cynthia dit altijd goed op te lossen. 

Verstuur je eigen STANG

Af en toe moet je mensen gewoon een saai berichtje sturen. Je moet iemand ergens aan helpen herinneren, hebt een vraag of ander dagelijks dingetje.

Amai, Antwerpen

Wist je dat je vanuit Utrecht met de auto sneller in Antwerpen bent dan in Groningen?

Je bruiloft op canvas

De mooiste dag van je leven vastleggen op canvas? Origineel en bijzonder! Maar ook leuk om cadeau te geven.