Grappige overnachtingen

In een pipowagen

Maar zonder clowns

Een beetje de clown uithangen. Maar dan zonder rode neus en gigantisch grote schoenen. Maar wel met kleurtjes én gezelligheid. We hebben de grappigste overnachtingen voor je op een rijtje gezet. Van noord tot zuid, en van oost tot west. Waar slaap je als clown nou het best?

In Noord Holland slaap je in een knusse pipowagen of caravan op camping de 3 Akers. Lekker tussen de weilanden en de koeien. Maar mocht je iets meer van de drukte houden dan ga je naar camping Zeeburg in Amsterdam. Hier hebben ze ongetwijfeld de meest kleurrijke pipowagens van ’t land.

In ’t oosten van het land heb je het Boheems Paradijs in Drenthe en De Kleine Wildenberg in Overijssel. Met het vele groen in de omgeving waan jij jezelf even in totale rust.
Ook in het uiterste Noorden van het land, in Friesland, slaap je midden tussen het groen bij camping Welgelegen en Het Kleine Paradijs. In het altijd Nuchtere Friesland belooft dat zeker een ontspannen vakantie te worden.

Het zuiden van ’t land heeft ook een paar leuke plekjes. Zo snurk je in Limburg heerlijk romantisch in Pipowagen Warm Welkom. In Zeeland ga je Logeren bij Jo en word je wakker met de frisse lucht van de zee.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Pure verwennerij in het Conservatorium Hotel

Het Parool testte vijf spa’s van Amsterdamse luxehotels en eentje stak er met kop en schouders bovenuit: de Akasha Spa in de kelder van het Conservatorium Hotel.

Het Amsterdamse Beestenboek

Amsterdam is een beestenboel – letterlijk. En nee, dan hebben we het niet alleen over ‘saaie’ duiven, meeuwen en strontvliegen die je om de oren vliegen zodra je de deur uitstapt. Want wist je dat je er op IJburg ringslangen leven?

Workshop varkensmassage

Maak kennis met de Familie Bofkont, de dierenfamilie van Dafne Westerhof. Knuffel haar varkentjes tijdens een workshop 'Varkensmassage'

Nationaal Biermuseum

Drank mag pas als de vijf in de klok zit, behalve als je bij Nationaal Biermuseum De Boom in Alkmaar op bezoek gaat. In dit museum kom je alles te weten over onze nationale biergeschiedenis en wordt het hele proces van bierbrouwen in beeld gebracht.