Grappige overnachtingen

In een pipowagen

Maar zonder clowns

Een beetje de clown uithangen. Maar dan zonder rode neus en gigantisch grote schoenen. Maar wel met kleurtjes én gezelligheid. We hebben de grappigste overnachtingen voor je op een rijtje gezet. Van noord tot zuid, en van oost tot west. Waar slaap je als clown nou het best?

In Noord Holland slaap je in een knusse pipowagen of caravan op camping de 3 Akers. Lekker tussen de weilanden en de koeien. Maar mocht je iets meer van de drukte houden dan ga je naar camping Zeeburg in Amsterdam. Hier hebben ze ongetwijfeld de meest kleurrijke pipowagens van ’t land.

In ’t oosten van het land heb je het Boheems Paradijs in Drenthe en De Kleine Wildenberg in Overijssel. Met het vele groen in de omgeving waan jij jezelf even in totale rust.
Ook in het uiterste Noorden van het land, in Friesland, slaap je midden tussen het groen bij camping Welgelegen en Het Kleine Paradijs. In het altijd Nuchtere Friesland belooft dat zeker een ontspannen vakantie te worden.

Het zuiden van ’t land heeft ook een paar leuke plekjes. Zo snurk je in Limburg heerlijk romantisch in Pipowagen Warm Welkom. In Zeeland ga je Logeren bij Jo en word je wakker met de frisse lucht van de zee.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

High tea'en bij Gebr. Niemeijer

Kijk, we kunnen natuurlijk allemaal net als Victoria Koblenko de auto inspringen om macarons te halen bij Ladurée.

Volg een keramiekcursus

Ben je helemaal klaar met je ironische borduurseltjes en glazuurkillende zelfgebakken cupcakes? 

Geheime wachtkamer op Amsterdam CS

Zo af en toe pakken de koning en de koningin de trein, bijvoorbeeld als ze op wintersport naar Lech gaan. Maar heus niet dat ze dan tussen het volk op het perron gaan staan koukleumen. Ze hebben namelijk hun eigen, prachtige wachtkamers op de stations Amsterdam, Utrecht, Den Haag HS en Baarn – op een geheim plekje ergens op het station.

Voor de liefste mama van de wereld

Het is bijna zover! De dag der dagen voor alle moeders (en oma’s) om eens heerlijk in het zonnetje gezet te worden. Nu kun je natuurlijk een leuk boek cadeau doen, maar een zelfgemaakt knutselwerk wordt vast nog meer gewaardeerd.