Grappige overnachtingen

In een pipowagen

Maar zonder clowns

Een beetje de clown uithangen. Maar dan zonder rode neus en gigantisch grote schoenen. Maar wel met kleurtjes én gezelligheid. We hebben de grappigste overnachtingen voor je op een rijtje gezet. Van noord tot zuid, en van oost tot west. Waar slaap je als clown nou het best?

In Noord Holland slaap je in een knusse pipowagen of caravan op camping de 3 Akers. Lekker tussen de weilanden en de koeien. Maar mocht je iets meer van de drukte houden dan ga je naar camping Zeeburg in Amsterdam. Hier hebben ze ongetwijfeld de meest kleurrijke pipowagens van ’t land.

In ’t oosten van het land heb je het Boheems Paradijs in Drenthe en De Kleine Wildenberg in Overijssel. Met het vele groen in de omgeving waan jij jezelf even in totale rust.
Ook in het uiterste Noorden van het land, in Friesland, slaap je midden tussen het groen bij camping Welgelegen en Het Kleine Paradijs. In het altijd Nuchtere Friesland belooft dat zeker een ontspannen vakantie te worden.

Het zuiden van ’t land heeft ook een paar leuke plekjes. Zo snurk je in Limburg heerlijk romantisch in Pipowagen Warm Welkom. In Zeeland ga je Logeren bij Jo en word je wakker met de frisse lucht van de zee.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Zien en gezien worden

Bekend bij elke Maastrichtenaar: het chaotisch ogende Café Sjiek. Op de kaart staan vooral verse, eenvoudige gerechten uit Maastricht en de regio zoals het bekende ‘zoervleis’, wild, bloedworst en zuurkoolschotel.

Een luie picknick

Leuk en aardig, zo’n uitgebreide picknick in het zonnetje, maar het vergt toch heel wat tijd om voor te bereiden. Voor als je daar geen zin in of simpelweg geen tijd voor hebt bestaan er heel wat bedrijfjes die dat maar wàt graag voor je doen. 

Duurzaam hotel in Amsterdam

Als jij denkt dat je geitenwollensokken moet dragen om duurzaam te zijn, dan heb je ’t mooi mis. Want hotel Ecomama in Amsterdam is namelijk hartstikke duurzaam én hip tegelijk.

De plek voor epische optredens

Poppodia zijn een beetje als voetbalclubs: waar je vandaan komt, daar heb je de beste optredens gezien. Dus als je weet waar Farid geboren en getogen is zal deze tip niet als een verrassing komen. Maar klik vooral voor het ‘waarom’...