Spitter, spetter, spatter

Lekker in het water

Plons!

Je wist vast al dat water de nummer één levensbehoefte is. Want hoe zou je zonder water drinken, douchen, schoonmaken, badderen, tanden poetsen, koken of afwassen? Goed, dit zijn misschien niet de leukste dingen die je met water kan doen. En nee, dan bedoelen we geen waterpretparken.

Met een karaf van KRNWTR weet je in ieder geval zeker dat je goed bezig bent met het vieren van Wereld Water Dag. Dus pak je Totem glas er maar bij en schenk het glaasje vol. Met deze glazen wordt zelfs de afwas een pretje. Je dag vol water gaat beginnen!

Water is zee, en zee betekent zeehonden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dagje zeehonden bewonderen in de zeehondencreche? Niet alleen leuk, maar ook erg lief.

Je kan je natuurlijk ook zelf in het water begeven, maar dat doen we bij Leukedingendoen wel in stijl. Dus trek die zeemeerminstaart aan en paradeer hier door het water als een heuse zeemeermin. Gewoon zwemmen kan altijd nog. 


Laat je je liever door het water meedeinen over de golfjes van de rivier of kanalen? Dat kan ook! In Rotterdam gaat dat niet eens met een boot, maar met een bus. Klinkt dat niet spannend?

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Yoga voor kids

Yoga niks voor kids? Fout! Yogajuf Marije weet wel hoe ze Amsterdamse druktemakertjes zen krijgt.

Watersporten & relaxen

Wollebrand is nou echt wat je zegt een buitenkansje.

Kamperen met je verkering

Joehoe! Je hebt iemand versierd op het festivalterrein en nu is het tijd om de tent op te zoeken. Maarreh... hoe doe je dat nou op een stijlvolle manier, midden in die chaos van tenten, podia, plastic bierbekers en feestende festivalgangers?

Koorddansen voor iedereen

Slacklinen is hot. Mocht je niet weten wat het is: het is simpel gezegd balanceren op een band tussen twee dingen. Je ziet het vaak in parken maar het kan dus nu echt overal.