Avontuur in Amsterdam

een speurtocht en obstakelrace

met Urban Chase

Amsterdam is een van de favoriete steden van Lidwine om leuke dingen te doen. Met een speurtocht en obstakelrace kan je als actieveling zeker iets leuks doen in onze hoofdstad!

"In 2011 heb ik meegedaan aan de eerste editie van CityChase, een concept overgewaaid uit Toronto. Het is een kruising tussen een speurtocht en een obstakelrace. Maffe opdrachten op locaties die je via cryptische hints moest zien te ontdekken. Een High Jump op het Heinekenplein en segway rijden bij Centraal Station waren enkele opdrachten. Vooral de inventieve manier van de locaties zoeken en het feit dat het een race tegen de klok is maakt het spannend. Het event had na de kick-off helaas onvoldoende sponsoren. Onlangs vernam ik via Facebook dat de organisatie onder de naam Urban Chase in 2014 weer verder gaat. Ik heb geen aandelen of zo ;-), maar ik nodig iedereen uit om zich aan te melden!"

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De droomdag van Mitchell

Leuk Mens Mitchell vertelt hoe zijn perfecte dag eruit ziet. En dat doet hij natuurlijk van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geheel in stijl en in een strakke planning.

Hippe kids

Kinderkleding shoppen is moeilijker dan je denkt. Dan is er weer geen kinderkledingwinkel te vinden, óf er is juist teveel keuze. Gelukkig weet Bettina hier wel raad mee.

De Leukste papadag

Leuk Mens Niels is papa van 3 kids van 5, 3 en 1 jaar. En deze kleine dreumesen kunnen natuurlijk niet stil blijven zitten als papa een dagje thuis is.

Maak je eigen tijdscapsule

Leuk cadeau voor de liefste (aanstaande) moeder: een tijdcapsule.