Avontuur in Amsterdam

een speurtocht en obstakelrace

met Urban Chase

Amsterdam is een van de favoriete steden van Lidwine om leuke dingen te doen. Met een speurtocht en obstakelrace kan je als actieveling zeker iets leuks doen in onze hoofdstad!

"In 2011 heb ik meegedaan aan de eerste editie van CityChase, een concept overgewaaid uit Toronto. Het is een kruising tussen een speurtocht en een obstakelrace. Maffe opdrachten op locaties die je via cryptische hints moest zien te ontdekken. Een High Jump op het Heinekenplein en segway rijden bij Centraal Station waren enkele opdrachten. Vooral de inventieve manier van de locaties zoeken en het feit dat het een race tegen de klok is maakt het spannend. Het event had na de kick-off helaas onvoldoende sponsoren. Onlangs vernam ik via Facebook dat de organisatie onder de naam Urban Chase in 2014 weer verder gaat. Ik heb geen aandelen of zo ;-), maar ik nodig iedereen uit om zich aan te melden!"

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Er gaat niets boven Maastricht

Dat ze in Maastricht van zuidelijke gezelligheid houden lijkt ons logisch. Maar wist je dat je er ook ontzettend veel leuke actieve dingen te doen zijn? Lidwine wel, dus tipt ze ze hier:

Voorlezen op afstand

Het is traditie: een verhaaltje voor het slapengaan. Maar wat als je even niet thuis bent, of als opa en oma aan de andere kant van het land een keertje willen voorlezen?

Romantische avond in Harderwijk

Kelly is foodblogger en eigenaar van GoodFoodLove. Dat Kelly van lekker eten houd is dus geen nieuws.

De winkel van de Pepernotenfabriek

Van Delft heeft de eerste echte pepernotenwinkel van het land geopend in Amsterdam.