Het mysterie van Den-Haag

Een route vol spanning

en sensatie

Den Haag is dan wel de stad van de politiek en royals, maar ook de stad van spanning en sensatie. Wij zijn daarom wel benieuwd naar een leuk uitje waarbij het binnenhof buiten schot blijft. En daar kan Lidwine allerlei spannends over vertellen..

“Tja, of het binnenhof buiten schot blijft laat ik even buiten beschouwing, maar een vette moord oplossen op een Haagse fotograaf is wel superleuk. CityGoose heeft 4 moorddossiers ontwikkeld en een daarvan speelt zich af in Den Haag. Je komt erachter wie de fotograaf de laatste tijd aan het volgen was en waarom. Je gaat op zoek naar de verdwenen foto’s en komt zo langs leuke plekjes. Je loopt de route die de 3 hoofdverdachten op de dag van de moord ook gelopen hebben. Let goed op of hun alibi’s wel kloppen! Aan het einde moet je de geheime lokatie vinden waar de fotograaf de belastende foto’s heeft achtergelaten. Vergeet niet onderweg te genieten van al het moois van Den Haag! Kom je er niet uit dan vind je hints op de CityGoose website.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De ideale vakantiedag van Tamara

Ieder nieuw Leuk Mens stellen we dezelfde vraag: ‘Hoe ziet jouw ideale dag eruit, als je álle tijd en geld van de wereld zou hebben?’. Voor de lol hebben we onszelf eens dezelfde vraag gesteld. En wat bleek: ook wij houden van vrienden, familie en cocktails :). Lees wat Tamara zou doen!

De 12 leukste brunchtentjes van Nederland

Eitje, koffie, croissantje, een hartige taart… Mmm, een brunch is de perfecte manier om je zondag goed te beginnen. Ideaal voor als je een zware zaterdagavond achter de kiezen hebt – of gewoon, als je lekker hebt uitgeslapen. We hebben de twaalf leukste brunchtentjes van Nederland voor je op een rij gezet. Elke provincie een!

De Orchideeënhoeve

Voor een ticket to the tropics hoef je niet ver: de Orchideeënhoeve is een overdekte tropische wereld, gewoon in onze oer-Hollandse Flevopolder.

Leren van je vrienden

Iedereen wil jong blijven voelen. Maar hoe pak je dat aan? De ultieme verjongingskuur van Marloes is een weekendje weg met vrienden… Huh?