Het mysterie van Den-Haag

Een route vol spanning

en sensatie

Den Haag is dan wel de stad van de politiek en royals, maar ook de stad van spanning en sensatie. Wij zijn daarom wel benieuwd naar een leuk uitje waarbij het binnenhof buiten schot blijft. En daar kan Lidwine allerlei spannends over vertellen..

“Tja, of het binnenhof buiten schot blijft laat ik even buiten beschouwing, maar een vette moord oplossen op een Haagse fotograaf is wel superleuk. CityGoose heeft 4 moorddossiers ontwikkeld en een daarvan speelt zich af in Den Haag. Je komt erachter wie de fotograaf de laatste tijd aan het volgen was en waarom. Je gaat op zoek naar de verdwenen foto’s en komt zo langs leuke plekjes. Je loopt de route die de 3 hoofdverdachten op de dag van de moord ook gelopen hebben. Let goed op of hun alibi’s wel kloppen! Aan het einde moet je de geheime lokatie vinden waar de fotograaf de belastende foto’s heeft achtergelaten. Vergeet niet onderweg te genieten van al het moois van Den Haag! Kom je er niet uit dan vind je hints op de CityGoose website.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Amongst Friends

Met je maten naar de bios is gewoon hartstikke Leuk. Helemaal als de film een verrassing is en je met nog heel veel meer filmfreaks in het pluche zit.

Niet knoeien met champagne

Knallende en kolkende champagneflessen kunnen behoorlijk leuk zijn, maar met een goede Moët is het toch een beetje zonde. Met deze tips open jij voortaan die goedgekoelde champagne als een pro! 

Stadsstrand in Haarlem

ltijd een goed teken: John Lennon zou zich hier vermoedelijk heel erg thuis voelen.

Hop, hop, in galop

En helemaal leuk: je kunt ook samen in een huifkar op ontdekkingstocht!