Kamperen in luxe

Glamping

Zonder pleerol onder je arm

Kamperen. Leuk hoor, allemaal. Maar zeg nou zelf: zou het ook niet zálig zijn als je gewoon kunt staan in je tent. Niet met je pleerol over de camping hoeft. En zonder koude voeten in slaap kunt vallen?

Dat dachten meer mensen. En dus kun je tegenwoordig glamperen. Een samentreksel van ‘glamour’ en ‘kamperen’. Nog steeds middenin de natuur, maar dan met de luxe van een jacuzzi onder je billen in plaats van een klapstoel.

Nou lenen hoge bergen, wijde vlaktes en azuurblauwe zeeën zich het beste voor glamping. Zomaar wat onbetaalbare inspiratie vind je hier. Maar in Nederland kun je er ook wat van. Bijvoorbeeld bij FarmCamps, of bij De Lange Weide. Of in deze houten iglo.

Krijg je ook geen ruzie tijdens het opzetten van de tent.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Voor de liefste mama van de wereld

Het is bijna zover! De dag der dagen voor alle moeders (en oma’s) om eens heerlijk in het zonnetje gezet te worden. Nu kun je natuurlijk een leuk boek cadeau doen, maar een zelfgemaakt knutselwerk wordt vast nog meer gewaardeerd.

De geheimen van Den-Haag

Den Haag is dan wel de stad van de politiek en royals, maar ook de stad van spanning en sensatie. Wij zijn daarom wel benieuwd naar een leuk uitje waarbij het binnenhof buiten schot blijft. En daar kan Lidwine allerlei spannends over vertellen..

De Leukste buitenspeeltips

Túúrlijk vindt mama Wendy het fijn om haar twee zoontjes buiten te laten spelen. Dit zijn haar leukste buitenspeeltips.

Nature's Gift

Vervelen is geen optie, dat is het motto van Leukedingendoen. De dames en heren van Nature's Gift zijn 't daar ook zeer zeker mee eens. Nature's Gift heeft heel veel lieve en groene uitjes in de natuur. Vergeet dus poepen in je oude schoen en ga wat dóén!