Vleermuizenexcursie

Me Batman you Robin

Fladderen in het pikkedonker

Je krijgt helaas geen korting als je in Batmankostuum een vleermuizenexcursie doet. Samen met een gids ga je op pad om alles te leren over deze vliegende vlerken.

En geheel in stijl met de superheld uit Gotham City, neemt de gids je mee in het pikkedonker, inclusief batdetector. Of, om de populaire bumpersticker te quoten: 'vleermuizen zeggen het met sonar.'

Natuurmonumenten biedt deze vleermuisactiviteiten aan op uiteenlopende plekken in Nederland. Bijvoorbeeld op landgoed Oldenaller.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De origineelste kerstcadeaus

Volgens Loes schuilt er diep in iedere persoon een kunstenaar die zich best op een cadeautje uit kan leven. Snel een cadeautje in de winkel scoren is geen goed excuus meer, zo maak je je eigenste Limited Edition!

De Leukste papadag

Leuk Mens Niels is papa van 3 kids van 5, 3 en 1 jaar. En deze kleine dreumesen kunnen natuurlijk niet stil blijven zitten als papa een dagje thuis is.

Doe ’s leuk met kruidnoten

Pepernoten zijn geen kruidnoten en kruidnoten zijn geen pepernoten. Het zit hem in de naam. In pepernoten zit peper en in kruidnoten zit een combinatie van toffe kruiden. Daarom is het ook zo leuk om deze Hollandsche kruidige doch zoete lekkernij te gebruiken in werelds lekkerste gerechten; cheesecake en pasta!

De beste kinderplekken in de stad

Voorkom jengelende koters en zoek een kindvriendelijk plekje op. Bettina heeft de beste cafeetjes, terrasjes en andere plekjes in Amsterdam die wel aan kinderen hebben gedacht voor je op een rijtje gezet.