Vleermuizenexcursie

Me Batman you Robin

Fladderen in het pikkedonker

Je krijgt helaas geen korting als je in Batmankostuum een vleermuizenexcursie doet. Samen met een gids ga je op pad om alles te leren over deze vliegende vlerken.

En geheel in stijl met de superheld uit Gotham City, neemt de gids je mee in het pikkedonker, inclusief batdetector. Of, om de populaire bumpersticker te quoten: 'vleermuizen zeggen het met sonar.'

Natuurmonumenten biedt deze vleermuisactiviteiten aan op uiteenlopende plekken in Nederland. Bijvoorbeeld op landgoed Oldenaller.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Kids met groene vingers

Iedereen kan het: zijn eigen groenten, fruit en bloemetjes kweken. Alles wat je nodig hebt is een bak met aarde, wat zaadjes, een beetje zon, water en geduld. Ook de ultieme manier om je koters kennis te laten maken met De Natuur en ze te leren waar hun eten nou vandaan komt. 

Uitjes met kids in regio Amsterdam

Jeroen vindt het superleuk om tijd met zijn twee dochtertjes door te brengen. Vertel op, waar neem jij je dochters mee naartoe?

Brainstormbus

Een leuke tip voor de uitgebluste kantoorklerken onder ons. Wil je brainstormen aan het strand, in het bos of aan de snelweg?

Alles wat je wilt weten over oesters

Oesters; je smult ervan of je walgt ervan. Hoe dan ook: de echte aanbidders van deze weke diertjes kunnen het beste naar Texel gaan, want daar woont De Tesselse Oesterman en hij is dé oesterexpert van Nederland.