Vleermuizenexcursie

Me Batman you Robin

Fladderen in het pikkedonker

Je krijgt helaas geen korting als je in Batmankostuum een vleermuizenexcursie doet. Samen met een gids ga je op pad om alles te leren over deze vliegende vlerken.

En geheel in stijl met de superheld uit Gotham City, neemt de gids je mee in het pikkedonker, inclusief batdetector. Of, om de populaire bumpersticker te quoten: 'vleermuizen zeggen het met sonar.'

Natuurmonumenten biedt deze vleermuisactiviteiten aan op uiteenlopende plekken in Nederland. Bijvoorbeeld op landgoed Oldenaller.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Samen met je kind televisie kijken

Op haar blog CITYMOM.nl tipt Bettina de leukste dingen voor moeders in de stad. Maar soms, als je gewoon even lekker binnen wil blijven, vindt ze het ook heerlijk om voor de tv te zitten en een serie of film te kijken. Samen met haar dochter, natuurlijk. 

Geef eens een geitje de fles

Voor Amsterdammers is het allang bekend: wil je iets leuks doen met je kinderen dan ga je naar de geitenboerderij in het Amsterdamse Bos.

Geen zin in Monopoly?

Speel je een potje Monopoly, dan kunnen er twee dingen gebeuren.

Culinair snacken

Benieuwd naar de ultieme favorieten van Marjan? 'Gewoon', friet en pizza.