NHOW Hotel

Op de Kop van Zuid

Living on top of the world

Iets wat niet mag ontbreken in een stad: architectuur & design. In Rotterdam heb je de Kubuswoningen en de Erasmusbrug, maar vooral ook een heleboel hoge gebouwen. Volgens Harold is het mooiste architectonische hoogstandje van Rotterdam daarom letterlijk een hoogtepunt!

“Architect Rem Koolhaas heeft zijn stempel gedrukt op Rotterdam. Op de Kop van Zuid – waar ook Hotel New York zit – staat het gebouw ‘De Rotterdam’. In dit gebouw van 44 verdiepingen zitten kantoren, woningen en een hotel. Een must voor iedereen die van architectuur houdt en van omgevingen die je aan Tokio, Singapore en New York doen denken.”

Metropool Rotterdam
“Heerlijke stoelen, machtig mooie drankjes en hemels uitzicht vanuit de hotelbar van het NHOW Hotel. Op de 7e verdieping kijk je uit over de stad, de Maas en de Erasmusbrug. Meer ‘metropolitan’ kun je jezelf in Nederland niet voelen.”

Extra leuk!
In het paasweekend beleef je het NHOW hotel nog extra bijzonder met een screening en drankjes van Lost in Translation met deze speciale editie van Cinema Culinair! 
Benieuwd? Kaartjes vind je hier

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

DIY paashaas

Asieldieren aaien

Fransiscus van Assissi deed het al met verve, en jij kunt het ook: lief zijn voor dieren. Alle dieren, welteverstaan. Want jouw poes/hond/vis mag er dan prinsheerlijk bij liggen/liggen/zwemmen, er zijn in Nederland asielen vol met dieren die het minder feestelijk getroffen hebben. Een mooie missie voor de dierenliefhebber dunkt ons: ga eens een asieldiertje aaien.

Hoepel toch op

Hoelahoepen. Dat is typisch iets waar je acuut vrolijk van wordt. HoelaHippie is het daar zeker mee eens en dienen met hun initiatief zelfs een hoger doel: wereldvrede.

Persoonlijke chocoladereep

Online je eigen chocoladereep maken met keuze uit bijna 100 verschillende ingrediënten. Nu nog kiezen of je 'm cadeau doet of naar jezelf opstuurt..