In 't Ongewisse

Wat gaan we doen?

Verrassing!

Je wilt iets leuks doen. Maar wát in vredesnaam? In ’t Ongewisse zoekt het graag voor je uit. Maar dan blijft het wel een verrassing tot op de dag zelf!

Als je aan In ’t Ongewisse vraagt of ze iets leuks voor je kunnen regelen, dan doe ze dat gewoon. Je kunt natuurlijk laten weten wat je wel en niet zou waarderen, bijvoorbeeld ‘Relaxen’, ‘Literatuur’, ‘Veel met elkaar praten’ of ‘Iets leren’. Verder moet je je overgeven aan het avontuur. Op de dag zelf krijg je een stapel gouden enveloppen met instructies, routebeschrijvingen, toegangskaartjes en meer. Spannend!

www.ongewisse.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Freerunnen als een echte Ninja

Freerunnen is een acrobatische ‘ontsnappingstechniek’ waarbij je je zo snel mogelijk verplaatst over obstakels als, daken, muren en hekken. Hoe hoger hoe beter.

Abseilen van de Euromast

Een bezoekje aan de Euromast is al spannend, maar je kunt je tripje nóg spannender maken! Hoe?

Een dagje Rotterdam

Een dagje in Rotterdam, hoe spendeer je die? Leuk Mens Judith weet wel raad met deze vraag, dit zijn haar favoriete Rotterdamse dingen:

Workshop Kalligrafie

Schrijven is een hele kunst, zo bewijzen de heren van High on Type