In 't Ongewisse

Wat gaan we doen?

Verrassing!

Je wilt iets leuks doen. Maar wát in vredesnaam? In ’t Ongewisse zoekt het graag voor je uit. Maar dan blijft het wel een verrassing tot op de dag zelf!

Als je aan In ’t Ongewisse vraagt of ze iets leuks voor je kunnen regelen, dan doe ze dat gewoon. Je kunt natuurlijk laten weten wat je wel en niet zou waarderen, bijvoorbeeld ‘Relaxen’, ‘Literatuur’, ‘Veel met elkaar praten’ of ‘Iets leren’. Verder moet je je overgeven aan het avontuur. Op de dag zelf krijg je een stapel gouden enveloppen met instructies, routebeschrijvingen, toegangskaartjes en meer. Spannend!

www.ongewisse.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Geef een reis cadeau

Soms lijkt een reisje cadeau geven toch wel het leukste wat er is. Jammer dat dit voor de meesten onder ons toch ietwat boven budget ligt. Tot nu!

Slapen in een postkantoor

Hotel Het Oude Postkantoor is niet zomaar een hotel. In het voormalige postkantoor van Brummen slaap je nu heel toepasselijk in De Postkamer, De Wachtkamer of Het Loket. 

Matchboox

Een ingenieuze vondst voor stiekeme lezers: de MatchBoox.

Familie, familie, familie

Heerlijk met je gezin op avontuur: er is toch niets beters dan dat? Toch hoef je niet altijd even ver van huis om het op te zoeken. Zo haal je het avontuur naar jou toe.