Een relaxte date

Lekker casual

Maar toch bijzonder

Daten lijkt een crime, maar zo ingewikkeld is het volgens Annewil helemaal niet. Gewoon lekker relaxt blijven en dan komt het helemaal goed. Of niet Annewil?

“Het is al een tijdje geleden dat ik voor het laatst heb gedate (ik heb al 2,5 jaar een relatie met mijn lieve vriend Dave Mantel). Maar ik vind het fijn als alles gewoon relaxed is. Samen koken, wijntje doen, naar een festival of naar Artis! Qua kleding doe ik gewoon iets casuals aan waar ik me fijn in voel, maar toch goed staat. ;-)

De meest romantische plek ooit!

De meest romantische plek waar ik ooit ben geweest is denk ik Jodhpur in India. Deze hele stad is blauw en vanuit een fort dat op een berg aan de rand van de stad is gebouwd kan je ’s avonds deze prachtige blauwe stad en haar lichtjes zien. Ook zijn er vele dakterrassen met restaurantjes waar je heerlijk kunt eten in de avondwarmte.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De 3 mooiste fietswedstrijden voor recreanten

Tour de France’je spelen is niet voor iedereen weggelegd. Laat Vincent nu weten wat de mooiste wedstrijd voor recreanten is. Het enige wat je er zelf bij moet denken zijn de zoenen van de rondemiss.

De Big 5 marathon

Sommige mensen willen voordat ze sterven een handtekening van Gerard Joling bemachtigd hebben. Nienke heeft een sportievere droom: het rennen van de Big 5 marathon in Zuid-Afrika. Misschien wel de meest spectaculaire loopwedstrijd die er is...

Week van de liefde

Wij roepen de week uit tot ‘De week van de liefde’ met op 14 februari Valentijnsdag. Neem dus snel even een kijkje in de (Liefdes) agenda.
De redactie van Leukedingendoen heeft de meest romantische culturele, familie, actieve, culinaire, romantische en thuis dingen even voor je op een rijtje gezet.

Een luie picknick

Leuk en aardig, zo’n uitgebreide picknick in het zonnetje, maar het vergt toch heel wat tijd om voor te bereiden. Voor als je daar geen zin in of simpelweg geen tijd voor hebt bestaan er heel wat bedrijfjes die dat maar wàt graag voor je doen.