De beste netwerkevents

En workshops

Alles kun je leren

Met een bachelor en master Kunst & Cultuur op zak is Leuk Mens Linda nog lang niet waar ze zijn wil. Dus is ze druk aan het netwerken! Waar je het beste zijn kan verklapt Linda hier.

“Ik heb bij 4YoungPeople de workshop ‘Bloggen: 10 principes voor online schrijven’ gevolgd. Het is een avondworkshop van drie uur, voor een prima prijs die binnen mijn startersbudget past. Er zijn heel veel soorten borrels en netwerksessies die voor young professionals handig zijn om te bezoeken. Zoals Gave Dingen Doen, Open Coffee (die wordt wekelijks georganiseerd in grote steden) en durftevragen sessies. Ook wil ik binnenkort bij Professional Rebel de Rebel Accelerator volgen. Dit is een intensief trainingsprogramma van zes weekenden, dat als een kick-start van je professionele leven fungeert.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

KarTent

Deze zomer gespot op de festivalcamping: de KarTent! Een wegwerp-festivaltentje gemaakt van karton. Vrij geniaal, vinden wij. Want het gebeurt maar al te vaak dat mensen na afloop van het festival hun tent op de camping achterlaten omdat hij kapot is, of omdat ze gewoon geen zin hebben om ermee te slepen.

Boerderij Landzicht

Lekker rustig, zo’n plekkie op het platteland. Boerderij Landzicht ligt onder Rotterdam in Strijen en is zo’n plek waar je tot jezelf kunt komen. Leuk Mens Judith komt er graag:

Film: 24 Hour Party People

Geen zin om uit te gaan maar wel het gevoel? Bekijk dan de film 24 Hour Party People, getipt door Jojanneke van der Veer (DJ WANNABEASTAR).

Park Sonsbeek tour

Maak een sprookjesachtige wandeling met gids door één van de mooiste parken van Nederland: Park Sonsbeek.