De beste netwerkevents

En workshops

Alles kun je leren

Met een bachelor en master Kunst & Cultuur op zak is Leuk Mens Linda nog lang niet waar ze zijn wil. Dus is ze druk aan het netwerken! Waar je het beste zijn kan verklapt Linda hier.

“Ik heb bij 4YoungPeople de workshop ‘Bloggen: 10 principes voor online schrijven’ gevolgd. Het is een avondworkshop van drie uur, voor een prima prijs die binnen mijn startersbudget past. Er zijn heel veel soorten borrels en netwerksessies die voor young professionals handig zijn om te bezoeken. Zoals Gave Dingen Doen, Open Coffee (die wordt wekelijks georganiseerd in grote steden) en durftevragen sessies. Ook wil ik binnenkort bij Professional Rebel de Rebel Accelerator volgen. Dit is een intensief trainingsprogramma van zes weekenden, dat als een kick-start van je professionele leven fungeert.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Stuntrijden voor 1 dag

In actiefilms zie je om de haverklap stoere waaghalspraktijken in en met auto’s. Wil je dat zelf ook een keer meemaken? Word dan stuntrijder voor 1 dag!

Mysterieus diner

Houd jij wel van wat culinair avontuur? De mensen van Mystery Dinner ook. Reserveer een tafeltje en je weet zeker dat je een geweldige avond uit in je agenda kunt zetten.

Toffe DJ’s

Toffe DJ’s: als iemand een betrouwbare bron is voor een blik nieuw (of iets minder nieuw) talent, dan is het Isis wel.

De ideale baan

Leuk Mens Linda is inmiddels door haar blog Droombaan.net wel op de hoogte van de leukste banen op aarde. Maar wat is nu echt haar ideale baan?