Eetcafe Te Koop

Eten van een leuk bord?

Meenemen naar huis!

Bij eetcafé Te Koop aan de Biltstraat in Utrecht (‘koop ik!’) eet je niet alleen een bordje met liefde gemaakt eten, maar kun je meteen de hele inboedel mee naar huis nemen.

Lampen, schilderijen, stoelen, tafels: aan alles hangt ’n prijskaartje: letterlijk en soms ook wel ’n beetje figuurlijk. Maar dan heb je dus wel een hippe lampenkap, gaaf tafeltje of kek dienblad.

Maar ook het eten bij Te Koop verdient drie hoeraatjes: het is hartstikke biologisch, helemaal van ’t seizoen en soms net ’n tikje anders dan je in een normaal eetcafé voorgeschoteld krijgt (wij zeggen kalfswang of raswortel). Lekker én leuk!

www.eetcafe-tekoop.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Liefde voor lekkere yoghurt

Ga helemaal los in de wereld van yoghurt bij Yoghurt Barn. Van frozen yoghurt tot geitenyoghurt met de lekkerste toppings, het is loei lekker smullen geblazen!

Black Light Ping Pong

Rondrennen met een batje in de hand vliegend naar die ene gemeen geslagen pingpongbal op de tafeltennistafel van de camping. Hoeveel vakantieliefdes en vrienden zijn wel niet rondom die pingpongtafel op de camping opgebloeid? Vrij veel denken wij. En daarom vinden wij het met een vleugje nostalgie eigenlijk best leuk dat ping pong weer helemaal hip is.

Eten op het strand in Nederland

Gelukkig voor Willemijn heeft Nederland veel stranden, want dit Leuke Mens vertoeft het liefst aan zee.

Interieur inspiratie ligt op straat

Inspiratieboeken voor interieurs kunnen prachtig zijn. Grote foto’s, inkijkjes in de meest bizar mooie woningen, winkels of bedrijfspanden waar je anders nooit binnenkomt... De tip van Louise slaat alleen alles...