Eetcafe Te Koop

Eten van een leuk bord?

Meenemen naar huis!

Bij eetcafé Te Koop aan de Biltstraat in Utrecht (‘koop ik!’) eet je niet alleen een bordje met liefde gemaakt eten, maar kun je meteen de hele inboedel mee naar huis nemen.

Lampen, schilderijen, stoelen, tafels: aan alles hangt ’n prijskaartje: letterlijk en soms ook wel ’n beetje figuurlijk. Maar dan heb je dus wel een hippe lampenkap, gaaf tafeltje of kek dienblad.

Maar ook het eten bij Te Koop verdient drie hoeraatjes: het is hartstikke biologisch, helemaal van ’t seizoen en soms net ’n tikje anders dan je in een normaal eetcafé voorgeschoteld krijgt (wij zeggen kalfswang of raswortel). Lekker én leuk!

www.eetcafe-tekoop.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Workshop wildplukken

Je voelt, kneust, ruikt, knipt en plukt de heerlijkste wilde planten, noten, bessen en paddenstoelen: dit is wildplukken!

De 3 beste braadrecepten van Leonie

Braden. De wat oudere generatie onder ons weet nog wat het is, maar de jongelui van tegenwoordig weet niet wat het betekent of heeft het te druk om wat langer in de keuken te staan. Deze heerlijke braadrecepten van Leuk Mens Leonie bewijzen eens en voor altijd dat braden helemaal niet zo ingewikkeld en tijdrovend is. Eet smakelijk! 

Alleen voor theeleuten

In de voormalige kerk en pastorie van het pittoreske dorpje Houwerzijl in Groningen vind je de Theefabriek. Een museum, proeverij en winkel ineen. Ben je een echte theeleut? Dan mag je een bezoekje eigenlijk niet missen.

Daklozen-praat

Behalve dat je ze misschien af en toe wat geld geeft, kom je waarschijnlijk weinig in aanraking met daklozen. Misschien ben je wel nieuwsgierig naar hun levensverhaal?