Eetcafe Te Koop

Eten van een leuk bord?

Meenemen naar huis!

Bij eetcafé Te Koop aan de Biltstraat in Utrecht (‘koop ik!’) eet je niet alleen een bordje met liefde gemaakt eten, maar kun je meteen de hele inboedel mee naar huis nemen.

Lampen, schilderijen, stoelen, tafels: aan alles hangt ’n prijskaartje: letterlijk en soms ook wel ’n beetje figuurlijk. Maar dan heb je dus wel een hippe lampenkap, gaaf tafeltje of kek dienblad.

Maar ook het eten bij Te Koop verdient drie hoeraatjes: het is hartstikke biologisch, helemaal van ’t seizoen en soms net ’n tikje anders dan je in een normaal eetcafé voorgeschoteld krijgt (wij zeggen kalfswang of raswortel). Lekker én leuk!

www.eetcafe-tekoop.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Remy's lievelingsvermaak

Met Festina werkt Remy samen met grote festivals als PITCH en Oerol en evenementen als de Museumnacht. In zijn vrije tijd kiest hij toch liever voor kleinere gezelschappen.

Organiseer je eigen pop-up restaurant

Een pop-up diner in de planning staan? Piet van BAKrestaurant geeft je tips.

Vreemd paar sokken

Bij Odd Pears koop je geen paar sokken, maar een pear sokken: 3 stuks. Als je daar een paar sokken bestelt krijg je twee sokken die matchen en eentje die anders is. Ze hebben sokken voor jong en oud, groot of klein, stippen of strepen, groen of roze, pastels of blokjes, maar allemaal met een eigenaardig paar. 

De beste restaurants in Rotterdam

Wat zijn nou de beste en leukste plekjes om te eten in Rotterdam volgens Marcel? Er zijn ontzettend veel tenten waar hij graag komt.