Eetcafe Te Koop

Eten van een leuk bord?

Meenemen naar huis!

Bij eetcafé Te Koop aan de Biltstraat in Utrecht (‘koop ik!’) eet je niet alleen een bordje met liefde gemaakt eten, maar kun je meteen de hele inboedel mee naar huis nemen.

Lampen, schilderijen, stoelen, tafels: aan alles hangt ’n prijskaartje: letterlijk en soms ook wel ’n beetje figuurlijk. Maar dan heb je dus wel een hippe lampenkap, gaaf tafeltje of kek dienblad.

Maar ook het eten bij Te Koop verdient drie hoeraatjes: het is hartstikke biologisch, helemaal van ’t seizoen en soms net ’n tikje anders dan je in een normaal eetcafé voorgeschoteld krijgt (wij zeggen kalfswang of raswortel). Lekker én leuk!

www.eetcafe-tekoop.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Workshop macarons maken

De afgelopen jaren hebben we in Nederland kennis mogen maken met de macaron. Dit heerlijk zoete Franse gebakje is een echte smaakmaker en na deze workshop supersimpel door jou te bereiden.

Nature's Gift

Vervelen is geen optie, dat is het motto van Leukedingendoen. De dames en heren van Nature's Gift zijn 't daar ook zeer zeker mee eens. Nature's Gift heeft heel veel lieve en groene uitjes in de natuur. Vergeet dus poepen in je oude schoen en ga wat dóén!

Eet nooit hetzelfde

Kelly eet bijna nooit twee keer hetzelfde. Hoe ze dat doet? Dat legt ze aan ons uit!

Klere bieb

Van rokjes tot schoenen en van jassen tot broeken, het is als de inloopkast die je nooit hebt gehad.