Zoveel mensen, zoveel monden

Eten alleen is niet genoeg

Een tafel om van te watertanden

Lekker koken is één ding, de tafel dekken een ander. Kee vertel ons alsjeblieft het magische ingrediënt om een gedekte tafel zo gelikt mogelijk te maken?

“Zoveel mensen, zoveel monden én zoveel meningen. De tafel ziet er bij mij dus altijd voor iedereen om te watertanden uit. Dat betekent een zoete inval aan verschillende hapjes, veel gangen en zeker ook veel wijn. Daarnaast is er bij koken niets zo belangrijk als ‘timen’. Ik zorg er dus voor dat vrijwel alles af is voordat die rammelende magen op de stoep staan; dan kan ik zelf ook gezellig aan tafel zitten;-)”

Zin om je tafel enorm op te leuken?

Hier vind je een boel leuke ideeën op een rij. 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Ultieme zoetsappigheid

Gewoon iemand een beetje ten huwelijk vragen met een glaasje champagne en een roos tussen je tanden is al lang niet meer genoeg.

Vriendenavond

Om iets leuks te doen hoef je niet altijd de deur uit. Nodig bijvoorbeeld lekker je vrienden uit bij je thuis en verwen ze met lekker eten.

Moestuinen for Dummies

ja, daar zit je dan met al je moestuintjes van de bekende grootgrutter. Enthousiast stonden ze een beetje in je woonkamer te kiemen en toen groeiden ze uit hun jasje en moesten ze naar buiten. En nu?

Luxe Lunch Express

Genieten van een uitgebreide lunch in een prachtig teakhouten rijtuig, terwijl de flarden stoom langs het raam trekken. Dat kan nu bij tijdens de Luxe Lunch Express georganiseerd door de Museum Stoomtram.