Slapen In het Wijland

Mobiel kamperen

Op de mooiste plekjes van Nederland

Een caravan of camper ís natuurlijk al een mobiele slaapplek. Maar het kan nog mobieler! Hoe? Door de camping zelf te verhuizen. Marleen van In het Wijland doet ‘t.

Ieder jaar zoekt Marleen een andere mooie plek uit in Nederland. En alleen als de plek helemaal voldoet aan haar eisen bouwt ze haar kamp op bestaande uit een tipi, pipowagen, caravan, buitendouche, keukentipi en hottub. En daar mag jij dan lekker komen chillen. Wat de eisen van Marleen zijn? Groen, natuur, rust, pracht en praal. Zo vind je In het Wijland dit jaar in het weiland van Landgoed Doornik in het Gelderse Bemmel.

En wat doe je dan als je een nachtje, weekendje of week bij In het Wijland komt logeren? Nou, simpel: relaxen, slapen, eten, met een wijntje naar de sterren kijken, kletsen, kampvuurtjes bouwen. Alles waar geen tablet, tv of smartphone bij komt kijken, want dat geeft alleen maar stress. En van stress moeten ze niks hebben bij In het Wijland!

Dus heb jij zin om te luisteren naar een tokkelend gitaartje in een fijne tipitent of lijkt het je helemaal geweldig te overnachten in die Pipowagen?

Kijk dan hier voor meer informatie.

Of like In het Wijland op Facebook!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De Leukste dag van Anja

Wat zou je doen als je een dag ál het geld van de wereld had en je helemaal zelf mag weten wat je gaat doen? Anja zou het wel weten…

KarTent

Deze zomer gespot op de festivalcamping: de KarTent! Een wegwerp-festivaltentje gemaakt van karton. Vrij geniaal, vinden wij. Want het gebeurt maar al te vaak dat mensen na afloop van het festival hun tent op de camping achterlaten omdat hij kapot is, of omdat ze gewoon geen zin hebben om ermee te slepen.

Industrieel trouwen

Ben je van plan om je grote liefde eeuwige trouw te beloven, maar zoek je naar een wat stoerdere locatie dan zo’n standaard wit idyllisch kerkje?

Watersporten & relaxen

Wollebrand is nou echt wat je zegt een buitenkansje.