Slapen In het Wijland

Mobiel kamperen

Op de mooiste plekjes van Nederland

Een caravan of camper ís natuurlijk al een mobiele slaapplek. Maar het kan nog mobieler! Hoe? Door de camping zelf te verhuizen. Marleen van In het Wijland doet ‘t.

Ieder jaar zoekt Marleen een andere mooie plek uit in Nederland. En alleen als de plek helemaal voldoet aan haar eisen bouwt ze haar kamp op bestaande uit een tipi, pipowagen, caravan, buitendouche, keukentipi en hottub. En daar mag jij dan lekker komen chillen. Wat de eisen van Marleen zijn? Groen, natuur, rust, pracht en praal. Zo vind je In het Wijland dit jaar in het weiland van Landgoed Doornik in het Gelderse Bemmel.

En wat doe je dan als je een nachtje, weekendje of week bij In het Wijland komt logeren? Nou, simpel: relaxen, slapen, eten, met een wijntje naar de sterren kijken, kletsen, kampvuurtjes bouwen. Alles waar geen tablet, tv of smartphone bij komt kijken, want dat geeft alleen maar stress. En van stress moeten ze niks hebben bij In het Wijland!

Dus heb jij zin om te luisteren naar een tokkelend gitaartje in een fijne tipitent of lijkt het je helemaal geweldig te overnachten in die Pipowagen?

Kijk dan hier voor meer informatie.

Of like In het Wijland op Facebook!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Nooit meer slechte foto ’s

Hoe zou de wereld eruit zien zonder Instagram? Veel minder mooi. Met Instagram maak je nooit geen slechte foto’s meer en ziet onze aardkloot er altijd zonniger uit. 

Slapen in Slot Loevestein

Hoe gaaf is het om in een kasteel met zoveel geschiedenis de nacht door te brengen?

De Leukste dag van Nathalie

Een vraag die we onze Leuke mensen graag stellen: wat doe jij als je alle tijd en geld van de wereld zou hebben? Nathalie zou het wel weten. Haar favoriete continent is Afrika, dus natuurlijk brengt ze daar een bezoekje, maar de hotspots in New York slaat ze op zo’n perfecte dag zeker niet over.

Liefdesbubbel

Voor een potje superromantisch kamperen met je 100% hunk of hunkin moet je in de Belgische Ardennen zijn.