Pareltjes van Brabant

Stiekeme tochtjes

Met echte vleermuizen!

Brabant is meer dan een provincie vol gezelligheid en leuke kroegjes. Gelukkig kun je de gezelligheid ook mee naar buiten nemen. Maar wat maakt Brabant dan zo speciaal Lidwine?

Den Bosch is de stad van Jeroen Bosch. Ga op zoek naar alle verborgen plekjes en laat je verrassen. Ook een must is een rondvaart met een fluisterbootje op de Binnendieze. Ik weet dat het suf klinkt, maar het is echt een aparte ervaring om onder de binnenstad door te varen. Boven je is het drukke stadscentrum. Tijdens de vaart zie je de stad van een hele andere kant. Pas op de vleermuizen!

Frisbeeën is cool

Wil je daarna toch weer iets actiever, speel dan lekker een spelletje frisbeegolf in het Zuiderpark. Zet zelf een parcours uit met behulp van officiele disc golf targets of met wat creativiteit en hulpmiddelen maak je zelf een parcourtje. Net als bij golf is het de bedoeling dat je in zo min mogelijk worpen de frisbee in de target werpt.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Freerunnen als een echte Ninja

Freerunnen is een acrobatische ‘ontsnappingstechniek’ waarbij je je zo snel mogelijk verplaatst over obstakels als, daken, muren en hekken. Hoe hoger hoe beter.

Boer voor een dag

Jij krijgt nu de kans op boerenromantiek: op de Hayema Heerd in Oldehove wordt een heuse inboeringscursus gegeven.

Fiets eens een andere route naar huis

Nieuwe plekken ontdekken doe je gewoon op de fiets, als je op weg naar huis bent. Links, rechts, rechtdoor of andersom, waar brengt jouw nieuwe route je?

Backstage bij Safaripark Beekse Bergen

Reuzebenieuwd wat een dierenverzorger van Safaripark Beekse Bergen allemaal doet op een dag? Je ontdekt het tijdens een dagje backstage voor het hele gezin.