Pareltjes van Brabant

Stiekeme tochtjes

Met echte vleermuizen!

Brabant is meer dan een provincie vol gezelligheid en leuke kroegjes. Gelukkig kun je de gezelligheid ook mee naar buiten nemen. Maar wat maakt Brabant dan zo speciaal Lidwine?

Den Bosch is de stad van Jeroen Bosch. Ga op zoek naar alle verborgen plekjes en laat je verrassen. Ook een must is een rondvaart met een fluisterbootje op de Binnendieze. Ik weet dat het suf klinkt, maar het is echt een aparte ervaring om onder de binnenstad door te varen. Boven je is het drukke stadscentrum. Tijdens de vaart zie je de stad van een hele andere kant. Pas op de vleermuizen!

Frisbeeën is cool

Wil je daarna toch weer iets actiever, speel dan lekker een spelletje frisbeegolf in het Zuiderpark. Zet zelf een parcours uit met behulp van officiele disc golf targets of met wat creativiteit en hulpmiddelen maak je zelf een parcourtje. Net als bij golf is het de bedoeling dat je in zo min mogelijk worpen de frisbee in de target werpt.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Slapen in een postkantoor

Hotel Het Oude Postkantoor is niet zomaar een hotel. In het voormalige postkantoor van Brummen slaap je nu heel toepasselijk in De Postkamer, De Wachtkamer of Het Loket. 

Backstage bij Safaripark Beekse Bergen

Reuzebenieuwd wat een dierenverzorger van Safaripark Beekse Bergen allemaal doet op een dag? Je ontdekt het tijdens een dagje backstage voor het hele gezin. 

De tien kerstclichés

Als er stiekem één feest elk jaar hetzelfde is, is het kerst wel. We zetten de tien grootste kerstclichés voor je op een rij.

Leuke app: Tripr

Stel je gaat alleen op reis of op vakantie en hebt zin om nieuwe vrienden te maken. Waarom begin je dan niet alvast met zoeken?